Stiri: Companii

Pachete turistice DERTOUR

Pachete turistice DERTOUR: ”Rezervă liniștit, anulează gratuit”

07.03.2020

Pachete turistice DERTOUR. Agenția de turism DERTOUR a lansat pachetele ”Rezervă liniștit, anulează gratuit” pentru a fi alături de turiști în această perioadă. Astfel, din dorința de a liniști iubitorii de călătorii în această perioadă, compania Travel Brands SA, membră a grupului Der Touristik, prin rețeaua de agenții DERTOUR, propune turiștilor noi pachete de vacanțe liniștite cu o politică relaxată de anulări gratuite de până la două zile înainte de intrarea la hotel. Pachetele se adresează celor care nu și-au planificat încă vacanțele de vară.

Pachete turistice DERTOUR. Anulări gratuite

Oferta permite anulări gratuite, fără niciun cost suplimentar și 100% rambursabil.

Pachetul cuprinde două variante adaptate pentru diferite stiluri de călătorii, cu o diversitate de destinații:

• Anulări gratuite cu până la două zile înainte pentru cazări individuale, pentru turiștii care vor să călătorească pe cont propriu, cu mașina, în destinații apropiate și foarte iubite, precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Croația precum și multe alte locuri.

Prețurile pentru sejururi de 7 nopți pornesc de la 245 euro – litoral Bulgaria, 3* all inclusive, 295 euro – Grecia – Thassos, 3* cu mic dejun, 357 euro – Turcia, 5* all inclusive, 258 euro – Croația, 3*.

• Anulări gratuite la vacanțe cu pachete charter (zbor, transfer, cazare) cu plecare din România, cu 14 zile înainte. Printre destinații se numără Turcia, Grecia, Spania, Egipt, Tunisia și Cipru.

Pachete turistice DERTOUR. Rezervări în martie

Vacanțele liniștite sunt valabile pentru rezervările făcute în martie, până pe 31 martie, și, pe lângă politica relaxată de anulări, vin cu încă trei beneficii unice de care se pot bucura numai cei care își pregătesc din timp vacanța:

• gamă largă de sejururi de unde turiștii pot alege, cu cele mai bune hoteluri încă disponibile

• discounturi Early Booking

• voucherul cadou de 50 euro

Ce spune conducerea agenției?

„Am vrut să fim alături de clienții noștri în această perioadă și am negociat cu partenerii noștri noi politici foarte relaxate de anulări gratuite, special pentru a-i liniști pe cei care nu știu încă dacă să își cumpere vacanța de vară. Oferim de astăzi clienților noștri anulări gratuite fără niciun cost suplimentar, atât pentru sejururi complete cu zbor și hotel, cât și pentru cazări individuale la cei care vor să plece pe cont propriu în vacanțe”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului DERTOUR în România.

Ofertele de vacanțe încep în aprilie. Acestea acoperă întregul sezon de vară și până în octombrie.

Citește și Topul celor mai doriți angajatori din România. Un studiu realizat de Universum Global și eJobs