Pack Show 2019 ROMEXPO

Pack Show 2019 ROMEXPO, singura expoziţie de packaging din România

08.11.2019

Pack Show 2019 ROMEXPO. Singura expoziţie de packaging din țara noastră s-a desfăşurat în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie la Romexpo-Bucureşti, în paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO şi EXPO DRINK. Toate aceste evenimente s-au bucurat de prezenţa a 60.000 de vizitatori români şi străini. Acest lucru demonstrează încă o dată că evenimentul este extrem de important nu doar pentru România, ci şi pentru întreaga regiune.

Pack Show 2019 ROMEXPO. Potenţiali clienţi veniţi din rândul producătorilor agricoli

Spre deosebire de ediţiile anterioare, când expoziţia intra doar în vizorul vizitatorilor de profil, Pack Show 2019 a fost vizitat şi de potenţiali clienţi veniţi din rândul producătorilor agricoli. Acest lucru arată interesul în creştere al micilor producători agricoli pentru zona de ambalaje şi a soluţiilor de ambalare. Companiile din domeniu se pot, astfel, transforma într-un segment cu potenţial în viitor.

Pack Show 2019 ROMEXPO. Întâlniri de afaceri productive

În cele cinci zile rezervate expoziţiei de packaging, pavilionul central al ROMEXPO a fost scena întâlnirilor de afaceri productive, a ofertelor de parteneriat şi a discuţiilor axate pe informaţii tehnice şi de calitate în domeniile producerii, imprimării, ambalării, etichetării şi transportării ambalajelor.

Pack Show 2019 ROMEXPO. Rezultate expoziţie de packaging

• 125 companii expozante locale şi internaţionale

• 60 de firme aflate la prima participare

• 12 ţări participante (Bulgaria, China, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Slovenia, Turcia, Ucraina, Ungaria)

• 4.986,5 mp suprafaţa expozantă

• peste 80 de echipamente de packaging cu tehnologii de ultimă oră

• 5 zile pline cu demonstraţii LIVE

Citește și Registrul Național de Franciză a fost înființat. Pe data de 5 noiembrie 2019, Asociația Română de Franciză a inaugurat Registrul Național de Franciză, în conformitate cu Legea nr. 179/2019 și cu Ordinul nr. 1478 privind aprobarea înființării Registrului Național de Franciză și a Normelor metodologice privind modul de organizare și funcționare a RNF

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Pack Show 2019 ROMEXPO, singura expoziţie de packaging din România

  1. Pingback: Evenimente ROMEXPO - Targurile toamnei | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Business Days Bucuresti 2019: 11-12 decembrie | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.