PayU Online Credit

S-a lansat PayU Online Credit! Ce avantaje aduce clienților?

15.04.2019

PayU a anunțat că a lansat PayU Online Credit. Este vorba de o nouă metodă de plată care oferă consumatorilor posibilitatea să cumpere oricând online tot ce își doresc și să plătească atunci când este convenabil pentru ei.

Variantele puse la dispoziție de serviciul PayU Online Credit sunt plata în 30 de zile și plata în rate online flexibile, de la patru la 60 de luni.

PayU Online Credit, lansat în parteneriat cu TBI Credit

Noua metodă de plată este lansată în parteneriat cu TBI Credit IFN SA.

Primii comercianți din portofoliul PayU care au implementat această metodă de plată sunt PC Garage și Flanco, urmând ca în perioada următoare să fie integrată în mai multe magazine online partenere PayU.

PayU Online Credit. Ce spune conducerea PayU România?

,,PayU Online Credit este noua soluție prin care consumatorii pot profita de toate reducerile online și pot cumpăra tot ce își doresc, fără să își facă griji privind suma disponibilă în acel moment pe card sau în portofel. Pentru comercianți, este modalitatea prin care vin în întâmpinarea nevoii cumpărătorilor de a achiziționa atunci când își doresc sau când au nevoie de produs, oferindu-le posibilitatea de a plăti la un termen convenabil. La final, rezultatele se văd într-o experiență de cumpărare și o rată de conversie mai bune” declară Elena Gheorghe, Business Development Manager PayU România.

PayU Online Credit. Finanțarea se obține în câteva secunde

Procesul de cumpărare este unul sigur, foarte simplu și rapid. Consumatorii pot obține un împrumut online chiar și în câteva secunde. Mai exact, finanțarea este acordată începând de la a doua tranzacție realizată prin PayU Online Credit.

PayU Online Credit. Ce spun reprezentanții TBI Credit?

“PayU Online Credit unește doi parteneri puternici în beneficiul consumatorilor noștri comuni: capacitățile de finanțare ale TBI Bank în ceea ce privește oferirea de soluții de creditare și de evaluare a riscurilor și expertiza globală PayU în plățile online. În lunile următoare vom aduce împreună soluții inovatoare pentru creditul digital pe piața din România, folosind ca punct de referință cele mai bune practici de lucru cu clienții la nivel mondial” susține Costas Tovil, Senior VP e-Commerce în cadrul TBI Credit.

PayU Online Credit. Plata în rate

Plata în rate online este una dintre metodele de plată preferate ale românilor.

,,În prezent, peste 35% din tranzacțiile online înregistrate în sistemul PayU sunt achitate în rate, iar valoarea medie a unui coș de cumpărături plătit în rate poate fi și cu 75% mai mare decât pentru cele achitate printr-o altă metodă de plată, în perioadele de reduceri” adaugă Elena Gheorghe.

Plata în rate online prin creditul PayU este disponibilă pentru achiziții între 300 lei și 20.000 lei.

Numărul ratelor poate fi cuprins între patru și 60 de rate. Consumatorilor li se va aloca o limită de credit la prima tranzacție. Banii pot fi utilizați în oricare dintre magazinele online partenere PayU.

Citește și Tarifele către țările din Spațiul Economic European vor fi plafonate

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “S-a lansat PayU Online Credit! Ce avantaje aduce clienților?

  1. Pingback: Cladiri birouri ale NEPI Rockcastle - CBRE | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.