Stiri: IT&C

Plata rovinieta si taxa de pod Fetesti Mobil Pay Wallet

MobilPay Wallet reintroduce plata rovinietei și a taxei de trecere a podului de la Fetești

19.02.2019

Rovinieta și tariful de trecere a podului din Fetești se pot achita din nou în mobilPay Wallet. La ora actuală, mobilPay Wallet este singura aplicație disponibilă în țara noastră care oferă aceste servicii. Astfel, după o absență de zece luni, opțiunea de plată a rovinietei și tarifului de trecere (e-tarif) a podului de la Fetești sunt din nou disponibile în aplicația mobilPay Wallet.

Plată rovinietă și taxă de pod Fetești Mobil Pay Wallet. Singurul portofel digital

Este vorba de singurul portofel digital din România prin care se pot face plăți diverse în toate mediile:

  • în magazinele online ale comercianților
  • la casele de marcat
  • în mașinile de taxi
  • direct în aplicație

Românii pot plăti, așadar, rapid direct de pe telefon aceste servicii, fără cash sau oprire la benzinărie.

Plată rovinietă și taxă de pod Fetești Mobil Pay Wallet. Cum se face plata?

Cei interesați pot selecta în aplicație serviciile Rovinieta și e-tarif pod Fetești din secțiunea Transport. După aceea, se introduc datele mașinii și detaliile solicitate și confirmă plată în două click- uri. Dacă plata este realizată cu succes, utilizatorul va primi imediat pe e-mail confirmarea plății însoțită de seria emisă.

Plata realizată va fi salvată automat în aplicație cu detaliile mașinii.

Plată rovinietă și taxă de pod Fetești Mobil Pay Wallet. Ce spun reprezentanții companiei?

„După o absență de câteva luni am reușit să reintroducem posibilitatea de plată a rovinietei și a tarifului de trecere a podului de la Fetești direct din aplicația mobilPay Wallet, care devine în prezent singura aplicație din România care oferă această opțiune. Prin acest serviciu, utilizatorii noștri pot plăti mult mai repede și mai ușor direct de pe telefon, evitând astfel coada pentru plata cash de la podul Fetești sau din benzinării. Serviciile pe care le oferim în aplicația mobilPay Wallet înseamnă în primul rând inovație și simplificarea unor activități care ne fac viața mai ușoară”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com.

Conform acestuia, aplicația mobilPay Wallet permite utilizatorilor să plătească tariful de trecere a podului Fetești indiferent dacă mașina este înmatriculată în România sau în alte țări.

Citește și O nouă abordare pe piața imobiliară românească, anunțată de ansamblul rezidențial STEJERIŞ