Stiri: Sanatate

Pozimed Constanta - Reteaua REGINA MARIA

Rețeaua REGINA MARIA a preluat centrul medical Pozimed Constanța

10.05.2019

Pozimed Constanța – Rețeaua REGINA MARIA. După zece ani de la deschiderea primului centru medical din Constanța, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în acest oraș prin preluarea unui important furnizor de servicii medicale. Este vorba de Centrul Pozimed, format din două centre de imagistică, laborator și o policlinică.

Centrul medical Pozimed Constanța a fost inaugurat în luna august 2009. Acesta se află în centrul orașului și este dotat cu echipamente medicale de excepție.

Pozimed Constanța – Rețeaua REGINA MARIA. Imagistică

Centrul aduce împreună tehnologia de ultimă oră și echipele de specialiști cu vastă experiență în domeniul imagisticii. De-a lungul timpului, centrul medical Pozimed și-a extins gama de servicii oferite, prin crearea ambulatoriului de specialitate, format din Centrul de cardioprevenție și Centrul de afecțiuni neuromotorii.

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziționarea Centrului medical Pozimed, care urmează direcția noastră de dezvoltare la nivelul județului Constanța. Am intrat pe piața medicală din Constanța în urmă cu 10 ani, iar în acest interval am continuat să creștem, am deschis în 2015 Policlinica Delfinariu, singura unitate din regiune cu servicii medicale de pediatrie 24/7, iar în 2017 am preluat Centrul Gastromond”.

Pozimed Constanța – Rețeaua REGINA MARIA. Tranzacții

„Rețeaua REGINA MARIA a fost implicată, în ultimii ani, în peste 25 de tranzacții cu preluare integrală și ne dorim să continuăm extinderea prin achiziții la nivel național. În acest fel, ducem mai departe preocuparea noastră de a le oferi pacienților din întreaga țară acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Pozimed Constanța – Rețeaua REGINA MARIA. Servicii medicale

Printre serviciile de imagistică medicală oferite de Centrul Medical Pozimed se numără:

  • radiologie intervențională
  • imagistică prin rezonanță magnetică
  • examinări computer tomograf
  • osteodensitometrie
  • mamografie 3D cu tomosinteză
  • radiografie
  • ecografie

Prezența Rețelei REGINA MARIA în Constanța include acum:

  • 4 policlinici
  • 2 centre de imagistică
  • 2 laboratoare și centre de recoltare.

Această expansiune urmează o amplă strategie de leadership în servicii de sănătate la nivel local, cu investiții continue în calitatea actului medical. Investițiile au contribuit la facilitarea accesul la consultații, investigații, analize medicale, servicii de medicina muncii celor peste 48.000 de pacienți și peste 8.000 de abonați din regiune, care au apelat la serviciile clinicilor din Constanța doar în ultimul an.

Citește și Câți românii au conturi Revolut?