Stiri: Companii

Finanțarea proiectelor europene

Sam Mills Business, preluată de Givesco A/S

29.06.2020

Sam Mills Business va fi preluată de compania daneză Givesco A/S. Astfel, vineri Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Givesco A/S preia Sam Mills Business Investment Holding. Instituţia precizează că în urma unei analize efectuate s-a ajuns la concluzia că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piaţa românească.

Preluare Sam Mills Business. Givesco A/S, domenii de activitate

Givesco A/S din Danemarca desfășoară, în România, activități de comercializare a produselor din mai multe domenii, precum: patiserie, textile, componente și ansamble hidraulice, componente auto.

Sam Mills Business este o societate de tip holding

Sam Mills Business Investment Holding este o societate de tip holding, având în portofoliu companii cu activitate în diverse sectoare, de la producția de carne de pui și până la cea de paste și apă îmbuteliată.

Preluare Sam Mills Business. Ce spune Consiliul Concurenţei?

Consiliul Concurenţei mai precizează că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurențial normal.

„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurențial normal”, se arată în comunicatul transmis de instituţia de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe pagina web a autorității de concurență www.consiliulconcurentei.ro. Acest lucru se va realiza după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Românii, dornici să plece în vacanţă. Cum au evoluat preţurile de avion, în ultima perioadă?