pret benzina petrom pret motorina petrom benzinarii petrom

Ziua cu cel mai mic preţ la benzină şi motorină în benzinăriile Petrom

10.10.2018

Preţ benzină Petrom. Preţ motorină Petrom. Benzinării Petrom. Românii preferă să alimenteze cu carburant la final de săptămână, în special vinerea. Cel puţin aşa arată datele Petrom. Astfel, ultima zi lucrătoare a săptămânii este ziua cu cea mai mare vânzare la benzină şi motorină în benzinăriile Petrom.

Încasările din zilele de vineri sunt cu 15% mai mari decât într-o zi obișnuită, conform graficului vânzărilor Petrom pe ultimele şase luni.

În plus, vara, cererea de benzină şi motorină crește, august fiind luna în care se înregistrează cel mai mare nivel al vânzărilor în benzinăriile Petrom.

Preţ benzină Petrom: „Ne bucurăm să fim alături de români la drum lung”

„Petrom pune România în mișcare de 150 de ani, ajungând să alimenteze nu doar mașinile românilor, ci și pofta acestora de călătorii. Această nevoie de mobilitate este confirmată, de altfel, și de cifre, care arată că august și vineri sunt luna din an, respectiv ziua din săptămână cu cele mai multe alimentări cu carburanți în stațiile noastre. Indiferent de destinația lor, ne bucurăm să fim alături de români la drum lung”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager OMV Petrom.

Preţ motorină Petrom: Când sunt cele mai mici preţuri?

Şi, în aceste condiţii Petrom a lansat, în premieră, o serie de facilități pentru benzină şi motorină. Aşadar, românii pot beneficia de preţuri reduse dacă alimentează în weekend. Mai exact, vineri, de la ora 23:00, până duminică la ora 23:00.

În plus, preţul benzinei mai este redus şi în timpul săptămânii, în anumite intervale orare.

Benzinării Petrom: Staţiile cu cele mai mari vânzări

Per total, 1.220 de pompe din cele 404 benzinării Petrom alimentează mașinile românilor. Autovehiculele parcurg fiecare, anual, în medie, o distanță de 12.000 de kilometri.

Benzinăriile Petrom de pe drumurile naționale cu cel mai mare trafic au și cele mai mari vânzări.

În top cinci stații Petrom care înregistrează cele mai mari vânzări de carburanți se numără stațiile 2 Ploiești (pe DN1, în județul Prahova) şi 1 Urziceni (pe DN2-E85, în județul Ialomița). Clasamentul este urmat de: 1 Pitești (Mărăcineni – județul Argeș), Băneasa (DN 1) și Chitila Sat (Centura București).

Citeşte şi Ryanair lansează o nouă promoţie

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Ziua cu cel mai mic preţ la benzină şi motorină în benzinăriile Petrom

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Ziua cu cel mai mic preţ la benzină şi motorină în benzinăriile Petrom

  2. Pingback: PRIA Competition Cluj-Napoca 2018: Teme dezbatute | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.