Stiri: Logistica

Ryanair zboruri Cluj - Napoca.

Ryanair lansează o nouă promoţie

09.10.2018

Ryanair promoţii: Compania aeriană a anunţat astăzi că a lansat o promoţie masivă de iarnă. Este vorba de bilete de avion cu preţuri foarte mici, care încep de la doar 9 euro pe toate rutele sale.

Ryanair le oferă astfel, clienţilor economii extrem de mari pentru călătoriile efectuate în perioada noiembrie 2018-martie 2019.

Ryanair promoţii: Până când este valabilă oferta?

Promoţia este valabilă începând de acum și până joi, 11 octombrie, la miezul nopții.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat că preţurile la bilete de avion s-au redus extrem de mult. În plus, în cadrul ofertei promoţionale sunt disponibile mii de locuri.

Ryanair promoţii: Ce spun reprezentanţii companiei?

“Iarna este aici și tarifele noastre scad la fel de mult ca temperaturile de afară. Am lansat o promoție masivă de iarnă cu mii de locuri la vânzare de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada noiembrie – martie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții (ora 24:00), Joi, 11 octombrie, și invităm clienții să acceseze rapid Ryanair.com pentru rezervări”, a spus acesta.

Ryanair promoţii: Rezultate bune

La începutul lunii octombrie, Ryanair a anunţat că traficul aerian al companiei a crescut cu 11%, ajungând la 13,1 milioane de clienţi. Aceste rezultate au ca perioadă de referinţă luna septembrie 2018. Cifrele includ şi traficul Lauda, companie preluată în primăvara anului în curs.

Gradul de încărcare al avioanelor a fost de 97%.

Astfel, traficul Ryanair a avansat cu 6% la 12.6 milioane de clienți, cu 97% grad de încărcare, în timp ce traficul Lauda a fost de 500,000 de clienți, cu 93% grad de încărcare.

Rezultatele din luna septembrie:

  • Ryanair: 12,6 milioane de pasageri
  • Lauda: 0,5 milioane de pasageri
  • Total: 13,1 milioane de pasageri

În septembrie, în timp ce compania a anulat puțin peste 400 de zboruri, compania a avut peste 68.000 de zboruri programate.

Mai multe informaţii despre rezultatele Ryanair puteţi citi în articolul: Rezultate Ryanair 2018: 1,3 milioane de pasageri transportaţi şi 400 de curse anulate

Citeşte şi KMG Rompetrol „a migrat” în cloud. Ce economii va face compania?