Stiri: IT&C

Produse Huawei Rabla pentru Electrocasnice

Ce produse Huawei se pot cumpăra prin programul Rabla pentru Electrocasnice?

10.06.2021

Produse Huawei Rabla pentru Electrocasnice. Cel mai nou laptop lansat de Huawei, MateBook D15, cu procesor Intel® Core™ i3 și tableta MatePad Pro sunt produsele care participă la programul „Rabla pentru Electrocasnice” pentru laptopuri și tablete.

Produse Huawei Rabla pentru Electrocasnice. eMAG şi Altex

Oferta este disponibilă în magazinele eMAG și Altex cu cele mai mici prețuri de până acum, începând de la 1.999 lei pentru laptop și de la 2.099 lei pentru tabletă, după aplicarea voucherelor oferite de stat.

Persoanele care își doresc să beneficieze de aceste prețuri trebuie să dispună de un voucher eligibil emis online de către AFM (Agenția Fondului de Mediu) și să fie dispuși să aducă la schimb un echipament spre reciclare din următoarele categorii de produse:

  • calculator personal (unitate centrală și monitor)
  • mașini de spălat
  • aparate de aer condiționat
  • aparate frigorifice
  • televizoare
  • aspiratoare

Acest voucher urmează a fi folosit în magazinele partenere eMAG sau Altex, la comandarea unuia dintre cele două produse menționate, conform regulamentului campaniei.

HUAWEI MateBook D15

HUAWEI MateBook D15 este echipat cu procesor Intel® Core™ i3. Dispozitivul are prin intermediul acestui program cel mai mic preț posibil datorită voucher-ului oferit de stat și de reducerea suplimentară susținută de Huawei. HUAWEI MateBook D15 asigură o experiență fără cusur în ceea ce privește munca pe platforme multiple.

Tableta HUAWEI MatePad Pro

Tableta HUAWEI MatePad Pro, cu un raport ecran/corp de 90% și cu rama îngustată la 4,9 mm, cu afișajul FullView de 27,43 cm, oferă o experiență vizuală absolut remarcabilă. Tableta se conectează ușor la tastatură magnetică și la creion grafic și poate înlocui cu ușurință un notebook.

Citeşte şi Rezultate Huawei. Creştere de 12% în 2020