Stiri: Retail

Program LIDL

Program Lidl 2020 stare de urgență: Anunțul făcut de companie

27.03.2020

Program Lidl 2020 stare de urgență. Lanțul de supermarket-uri Lidl a anunțat că își modifică programul de funcționare, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, începând de luni, 30 martie, se va aplica noul program în magazine.

Program Lidl 2020 stare de urgență. Orarul de funcționare

Începând de luni, 30 martie, programul magazinelor Lidl va fi următorul:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 -21:00
  • Duminica: 09:00 -18:00

Program Lidl 2020 stare de urgență. Sănătatea angajaților și clienților

”Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritară pentru noi. De aceea, sprijinim recomandările autorităților în ceea ce privește prevenirea infecției cu COVID-19 și luăm noi măsuri pentru a ne proteja colegii și clienții, pe măsură ce acestea se impun”, a anunțat retailerul, într-un comunicat de presă.

Modificările, în acord cu decizia autorităților

Modificarea programului este în acord cu deciziile autorităților.

”Din grijă pentru angajații noștri din magazine, cei care acum se află la datorie pentru ca noi toți să avem produsele necesare în aceste zile dificile, am decis ca, începând de luni, 30 martie, programul magazinelor noastre să fie următorul: Luni – Sâmbătă: 07:30 -21:00 și Duminica: 09:00 -18:00”, mai precizează reprezentanții companiei.

Excepție de la acest program fac magazinele din orașele în care autoritățile locale au emis reglementări speciale privind programul de funcționare al supermarketurilor.

Programul tuturor magazinelor Lidl poate fi văzut

Citește și Electrica Furnizare, donație pentru Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta