Programe de training Valoria

Programele de training, mai apreciate decât alte pachete de beneficii

16.01.2020

Programe de training Valoria. Programele de training au ajuns să fie mai apreciate decât alte pachete de beneficii. Astfel, în 2020, mulți angajați nu mai caută doar o slujbă. Potrivit unei cercetări realizate de compania de consultanță Valoria, 42% dintre angajați caută un salariu bun și un pachet atractiv de beneficii. Imediat după aceea, 35% pun pe primul plan dezvoltarea profesională.

Programe de training Valoria. Dezvoltarea profesională

În plus, în cazul tinerilor 86% dintre aceștia pun pe primul plan dezvoltarea profesională. Doar 47% țin cont în alegerea locului de muncă, în principal, de nivelul de salarizare, plus beneficii atractive.

”De ce este importantă învățarea? „Ca să ne actualizăm cunoștințele, să înțelegem mai bine o idee, un concept, o funcționalitate, ca să ne satisfacem curiozitatea, să ne creștem autonomia sau eficiența și să ne optimizăm felul în care muncim”. Poate că acestea nu sunt singurele motive ale prioritizării învățării, dar sunt cele numite cel mai des de participanții la cursurile susținute de echipa Valoria”, conform sursei citate

Programe de training Valoria. 12 cursuri

Înțelegând contextul de operare și necesitatea firmelor de a-și dezvolta angajații și crește afacerea, compania Valoria lansează un program de 12 cursuri deschise ce se va derula în perioada ianuarie-aprilie 2020.

Subiecte abordate sunt aliniate cu ariile de focus formulate de departamentele de HR ale partenerilor Valoria și includ între altele:

  • Scriere de business cu tehnici de NLP
  • Feeback, feedforward și creșterea performanței
  • Imagineering, tehnică de creativitate și inovație
  • Tehnici avansate de vânzare – Modelul universal al persuasiunii
  • Managementul timpului prin life hacks
  • De la intenție la impact, prin coaching

Ce spun reprezentanții Valoria?

”Într-o lume tot mai conectată, cu volume de informații foarte mari și adevăruri provizorii, a învața nu mai este opțional ci obligatoriu. Actualizarea informațiilor devine o necesitate în condițiile creșterii competitivității individuale în piață muncii și a companiilor în piața globală. Ritmul alert al schimbării pune fiecare angajat și fiecare companie în condiția de a învăța continuu. De aceea angajatorii care oferă programe de training valoroase sunt preferați”, spune Elena Badea, Managing Director, Valoria.

Programe de training Valoria. Cursurile se adresează:

  • directorilor executivi
  • managerilor
  • antreprenorilor

Subiectele alese îi ajută pe participanți să-și crească eficiența în comunicarea scrisă, construirea coeziunii în echipă, obținerea rezultatelor, generarea motivației și a performanței. Acest program de cursuri reprezintă un mix echilibrat de abilități și de competențe care dă participanților o experiență de cunoaștere unică.

Citește și Două companii de pază, amendate de Consiliul Concurenței

 

 

Citiți și despre: