Programul Litoralul pentru toti 2020

Programul Litoralul pentru toţi 2020: Ce preţuri se aplică de la 1 septembrie?

27.08.2020

Programul Litoralul pentru toţi 2020. În peroada 1-30 septembrie, românii care merg în staţiunile româneşti de la Marea Neagră se pot caza cu tarife reduse, prin programul Litoralul pentru toţi. Aflat la a 37-a ediţie, programul a fost lansat şi în acest an de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Programul Litoralul pentru toţi 2020. Preţuri

Preţurile pornesc de la 45 de lei pe noapte.

Programul se adresează tuturor turiştilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 1 – 30 septembrie, beneficiind de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon.

Programul Litoralul pentru toţi 2020. 49 de hoteluri

Până în prezent s-au înscris în program 49 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral. Acestea pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte.

Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de către hoteluri.

Programul Litoralul pentru toţi 2020. Sejururile pot fi plătite şi cu vouchere de vacanţă.

Ce spun reprezentanţii FPTR?

„Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariţiei pandemiei de SARS-CoV-2 în ţara noastră. A trebuit să facem faţă nenumăratelor provocări şi schimbări, deloc uşoare, pe care apariţia noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toţi turiştii să se simtă în siguranţă şi să se bucure cu adevărat de vacanţă, în pofida restricţiilor. Astfel, la sfârşitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligaţia de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiştilor oportunitatea să petreacă un sejur la malul Mării Negre”, a declarat Dragoş Răducan, Prim-Vicepreşedintele Executiv FPTR.

Citeşte şi Trotinetele electrice Lime ajung şi în Cluj-Napoca. Cum se pot închiria?

 

 

 

 

Citiți și despre: