Stiri: Constructii

Proiectul rezidential Parcului20

Cordia România a obținut autorizația de construire pentru proiectul Parcului20

17.12.2018

Proiectul rezidențial Parcului20. Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal, a obținut autorizația de construire pentru ansamblul rezidențial Parcului20. Noul proiect este dezvoltat de companie în zona Expoziției din nordul Capitalei, pe strada Parcului.

Ansamblul este compus din două clădiri rezidențiale cu un regim de înălțime S+P+10E+E11DUPLEX.

Proiectul rezidențial Parcului20. O investiție de 40 milioane de euro

Proiectul presupune o investiție totală de 40 de milioane de euro. Acesta va fi derulată pe parcursul a doi ani și jumătate – trei ani.

Parcului20 va fi dezvoltat în două faze și va avea, per total, 469 de apartamente. Prima fază a dezvoltării, pentru care lucrările vor fi începute în ianuarie 2019, va cuprinde 260 de apartamente.

Proiectul rezidențial Parcului20. Apartamente rezervate

„Vom demara lucrările în ianuarie 2019, în condițiile în care am semnat deja peste 20 de rezervări într-o lună, iar interesul clienților pentru acest ansamblu este foarte ridicat”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România și membru al Consiliului de Administrație Cordia.

Conform acestuia mai mult de jumătate dintre apartamentele din Parcului20 se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%.

”Zona Expoziției din nordul Bucureștiului este într-o dezvoltare imobiliară semnificativă pe segmentul office și vom contribui la creșterea acestui nou pol imobiliar printr-un ansamblu rezidențial de calitate. Apropierea de parcul Herăstrău este un alt atu al ansamblului Parcului20”, a mai spus Mauricio Mesa Gomez.

Proiectul rezidențial Parcului20. 30 de tipuri de locuințe

Cele 469 de locuințe ale ansamblului rezidențial Parcului20 sunt destinate segmentului medium și medium-high. Apartamentele vor fi disponibile în 30 de configurații, de la studiouri și apartamente cu două camere până la duplexuri cu cinci camere.

Parcului 20 este singurul proiect rezidențial inteligent din țara noastră. Toate cele 469 de apartamente ale proiectului sunt echipate cu sisteme smart home de ultimă generație încă din etapa de construcție a proiectului.

Proiectul rezidențial Parcului20. Grădină privată

Parcului 20 deține și o grădină privată de 3.000 de metri pătrați, parcare pentru biciclete, grădină yoga și echipament outdoor pentru calistenia.

În condițiile în care autorizația de construire a fost emisă pentru ambele faze ale ansamblului Parcului20, planul de lucru pe sit este constituit de așa natură încât grădina să fie gata în momentul în care va fi predată prima etapă, urmând ca a doua clădire, care va cuprinde 209 apartamente, să fie construită fără a afecta accesul la facilitățile complexului.

Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima fază a ansamblului rezidențial este septembrie 2020. Cea de-a a doua fază va fi livrată la 8-12 luni după prima etapă.

Citește și Topul celor mai mari retaileri din România în 2018