Slide

Stiri: Companii

Rebranding Grup Șerban Holding.

Grup Șerban Holding are o nouă identitate vizuală

11.07.2022

Rebranding Grup Șerban Holding. Compania anunță implementarea unei noi imagini de brand, adaptată la noua structură a afacerii. Implementarea unei noi identități vizuale a reprezentat un pas necesar pentru Grup Șerban, având în vedere dimensiunea afacerii, o companie locală cu o cifră de afaceri de 120 de milioane de euro, precum și potențialul de dezvoltare în continuare a activităților la nivelul grupului.

Ce spune conducerea companiei?

„De-a lungul celor 27 de ani de existență a afacerii pe piața din România am investit constant în creșterea și diversificarea activității noastre pentru a construi un brand de încredere pentru România și nu numai. În toată această perioadă, Grup Șerban a avut parte de o creștere continuă prin implementarea de proiecte de succes și lansarea de produse diversificate. În 2022, am făcut un nou pas în dezvoltarea noastră prin listarea la Bursa de Valori București.

Astfel, împreună cu echipele noastre am considerat că este momentul să ne îndreptăm către o nouă identitate vizuală, care să transmită ceea ce Grup Șerban este astăzi: o afacere de familie transformată într-un grup de firme format din peste 400 de oameni și axat pe furnizarea de produse și servicii de calitate în domenii, precum agricultură, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie sau alimentație publică,” a declarat Nicolae Șerban, Președintele Consiliului de Administrație al Grup Șerban Holding.

Rebranding Grup Șerban Holding. Investiţii masive

În următorii zece ani, Grup Șerban vizează realizarea de investiții de aproximativ 250 de milioane de lei în extinderea suprafețelor agricole, fermei avicole, sistemelor de irigații, facilităților de producție și a capacităților de depozitare.

Noua identitate vizuală

Noua identitate vizuală a grupului a fost realizată de către INOVEO împreună cu echipa Grup Șerban. Întregul proces de creație s-a desfășurat în cadrul unor workshop-uri axate pe identificarea nevoilor Grup Șerban, obiectivele de viitor ale echipelor din cadrul companiilor din grup și modalitatea prin care acestea pot fi îndeplinite.

Rezultatele acestui proces au condus către o identitate vizuală al cărei pilon principal este reprezentat de oamenii care se află în jurul Grup Șerban – de la familia Șerban care setează direcția de dezvoltare a afacerii și până la angajați, parteneri, furnizori, investitori și acționari. Culorile alese pentru noua identitate vizuală reprezintă puterea și recunoașterea unei afaceri românești de succes.

„Am fost fascinați de ideile creative prezentate de echipa INOVEO”

„Cu sprijinul INOVEO, ne-am dat seama cine suntem, ce nevoi avem, unde vrem să ajungem, ce trebuie să facem pentru ca obiectivele noastre să devină palpabile și cât de puternici suntem împreună cu echipele noastre. Am fost fascinați de ideile creative prezentate de echipa INOVEO și de rezultatul final, care ne reprezintă atât de profund,” a adăugat Irina Șerban.

400 de angajați

La ora actuală, echipa Grup Șerban Holding este compusă din peste 400 de angajați implicați în șase domenii de activitate, precum agricultură și comerț cu cereale, plante oleaginoase și leguminoase, creșterea și comercializarea păsărilor, panificație, patiserie și cofetărie, alimentație publică prin Băcăniile Șerban, distribuție și transport. În 2021, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 462 milioane de lei și un profit net de 25,8 milioane de lei.

Citeşte şi Grup Șerban Holding raportează venituri de 530 milioane de lei în 2021