Stiri: IT&C

Vânzările de calculatoare, în creştere înaintea începerii anului şcolar. Ce reduceri oferă EvoMAG

04.09.2018

Începerea noului an şcolar aduce cu sine o creştere a vânzărilor de calculatoare. Conform evoMAG, avansul este de 25%. Majorarea cererii se aliniază tendinței de la nivel național și mondial. În plus, creşterea indică, în mod clar, un interes mai ridicat din partea consumatorilor români faţă de desktop-urile clasice, comparativ cu anii anteriori.

Reduceri EvoMAG – Bugetul alocat

Şi bugetul alocat pentru pregătirile necesare începerii anului școlar este în creștere. Românii sunt dispuși, aşadar, să aloce în jur de 2.000 de lei pentru cumpărarea unui calculator, a unei imprimante, a unui monitor și a accesoriilor conexe, precum tastatură, mouse, boxe sau consumabile.

Fondurile alocate sunt cu aproximativ 10% mai mari față de nivelul raportat în aceeaşi perioadă din 2017. Această majorarea a bugetului vine în urma creșterii consumului, în general, precum şi a disponibilității românilor de a cheltui mai mult. La acestea se adaugă şi promoțiile anunţate de retailerii din sectorul IT prin campanii Back to School.

Reduceri EvoMAG – Campania Back to School

În acest context, retailerul evoMAG a anunţat că va organiza până pe 9 septembrie campania Back to School. Reducerile ajung şi la 60% şi se aplică la peste 3.500 de produse.

„În această perioadă, în care consumatorii se pregătesc pentru începerea noului an școlar, cele mai căutate echipamente electronice sunt calculatoarele / sistemele PC, laptopurile, monitoarele, imprimantele și multifuncționalele”, a anunţat evoMAG.

Reduceri Evomag. Ce calculatoare preferă românii?

Calculatoare de ultimă generație, cu tehnologie nouă și putere de procesare mare, asta îşi doresc românii, conform evoMAG.

Şi pentru a obţine un preţ bun, cei care intenţionează să achiziţioneze un calculator urmăresc cu mare atenţie reducerile oferite de retaileri.

Reduceri la calculatoarele EvoMAG:

– calculatoare ASUS la prețuri începând de la 799 lei

– calculatoare DELL cu reduceri de până la 37%

– multifuncționale la prețuri începând de la 169 de lei

– tablete de la 249 de lei

– laptopuri la prețuri de 799 lei

– monitoare cu reduceri de până la 50%.

Citeşte şi Angajaţii români recunosc că fac cumpărături online când sunt la muncă. Cât timp alocă ei?