Reduceri Wizz Air 2018

Reduceri Wizz Air 2018. Promoţie de 20% valabilă astăzi!

18.10.2018

Reduceri Wizz Air 2018. Compania aeriană anunţă o promoţie „fulger”, valabilă 24 de ore. Operatorul anunță o reducere de 20% pentru anumite zboruri efectuate astăzi, fără nicio restricție a perioadei de călătorie.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere din Europa. De asemenea, Wizz Air este cel mai mare transportator aerian din ţara noastră.

Reduceri Wizz Air 2018. Anunţul companiei

„Rețeaua de destinații Wizz oferă posibilități nenumărate de distracție, fie că pasagerii caută oferte de ultim moment pentru a petrece câteva zile la plajă cu familia, în destinații cu soare tot timpul anului, sau doresc să facă o surpriză romantică celor dragi. Wizz Air își încurajează de fiecare dată călătorii să descopere noi destinații, așadar astăzi este o zi numai bună pentru a rezerva bilete spre o nouă aventură”, precizează compania aeriană.

Clienţii care doresc să profite de reduceri, dar nu sunt siguri cine îi va însoți în călătorie, pot să profite de serviciul “Flexible Travel Partner”. Astfel, pentru o taxă suplimentară, pasagerii își pot rezerva un bilet fără să fie nevoie să furnizeze numele partenerului lor de călătorie până la check-in.

Reduceri Wizz Air 2018. Zborurile selectate

Promoţia de 20% se aplică tarifelor, incluzând taxele și costurile obligatorii. Însă, este exclusă taxa de administrare. Aceasta se aplică numai zborurilor selectate şi este valabilă pe 18 octombrie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est.

Reducerea se aplică doar pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru dispozitivele mobile.

Reduceri Wizz Air 2018. Politica de bagaje

Wizz Air a mai anunţat că de la 1 noiembrie, politica privind bagajele a companiei s-a schimbat.

Modificările privind bagajele:

Zboruri efectuate înainte de 1 noiembrie. Prețul unui bilet include taxele de aeroport, de administrare și costurile obligatorii și un bagaj de mână (max.: 55 × 40 × 23 cm, 10 kg).

Zboruri efectuate pe și după 1 noiembrie. Prețul  unui bilet include taxele de aeroport, de administrare și alte costuri obligatorii, precum și un bagaj de mână (max.: 40 × 30 × 20 cm).

Citeşte şi Renumitele conserve de pește John West ajung şi în România

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Ofertă de Mărţişor la Wizz AirOfertă de Mărţişor la Wizz Air Wizz Air a lansat, astăzi, o reducere de 20% la toate rezervările realizate până la miezul nopţii. Celor dornici să obțină cele mai bune tarife de astăzi, dar nu sunt siguri cine îi va însoți în călătorie, […]
  • Wizz Air își măreşte flota cu 146 de aeronave AirbusWizz Air își măreşte flota cu 146 de aeronave Airbus Compania aeriană Wizz Air a anunțat că, în urma unui proces de selecție competitiv, a semnat un memorandum de înțelegere cu Airbus S.A.S. („Airbus”) privind cumpărarea a încă 146 de aeronave din familia […]
  • Reduceri Wizz Air 2021: Anunţul făcut de companieReduceri Wizz Air 2021: Anunţul făcut de companie Reduceri Wizz Air 2021. Compania aeriană a anunțat pentru astăzi și mâine reduceri de 20% la zboruri selectate și o reducere cu 20% a tarifului serviciului WIZZ Flex. Promoția este valabilă pentru toți […]
  • Reduceri Wizz Air. Anunţul făcut de companieReduceri Wizz Air. Anunţul făcut de companie Reduceri Wizz Air. Compania aeriană anunţă o reducere de 16% la tarifele biletelor pentru orice zbor rezervat în cursul zilei de astăzi, 19 mai 2020, cu o perioadă nelimitată de călătorie. Wizz Air […]

O părere la “Reduceri Wizz Air 2018. Promoţie de 20% valabilă astăzi!

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Reduceri Wizz Air 2018. Promoţie de 20% valabilă astăzi!

Comentariile nu sunt permise.