Stiri: Logistica

Curse Aeroportul International Constanta

Reduceri Wizz Air 2018. Promoţie de 20% valabilă astăzi!

18.10.2018

Reduceri Wizz Air 2018. Compania aeriană anunţă o promoţie „fulger”, valabilă 24 de ore. Operatorul anunță o reducere de 20% pentru anumite zboruri efectuate astăzi, fără nicio restricție a perioadei de călătorie.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere din Europa. De asemenea, Wizz Air este cel mai mare transportator aerian din ţara noastră.

Reduceri Wizz Air 2018. Anunţul companiei

„Rețeaua de destinații Wizz oferă posibilități nenumărate de distracție, fie că pasagerii caută oferte de ultim moment pentru a petrece câteva zile la plajă cu familia, în destinații cu soare tot timpul anului, sau doresc să facă o surpriză romantică celor dragi. Wizz Air își încurajează de fiecare dată călătorii să descopere noi destinații, așadar astăzi este o zi numai bună pentru a rezerva bilete spre o nouă aventură”, precizează compania aeriană.

Clienţii care doresc să profite de reduceri, dar nu sunt siguri cine îi va însoți în călătorie, pot să profite de serviciul “Flexible Travel Partner”. Astfel, pentru o taxă suplimentară, pasagerii își pot rezerva un bilet fără să fie nevoie să furnizeze numele partenerului lor de călătorie până la check-in.

Reduceri Wizz Air 2018. Zborurile selectate

Promoţia de 20% se aplică tarifelor, incluzând taxele și costurile obligatorii. Însă, este exclusă taxa de administrare. Aceasta se aplică numai zborurilor selectate şi este valabilă pe 18 octombrie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est.

Reducerea se aplică doar pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru dispozitivele mobile.

Reduceri Wizz Air 2018. Politica de bagaje

Wizz Air a mai anunţat că de la 1 noiembrie, politica privind bagajele a companiei s-a schimbat.

Modificările privind bagajele:

Zboruri efectuate înainte de 1 noiembrie. Prețul unui bilet include taxele de aeroport, de administrare și costurile obligatorii și un bagaj de mână (max.: 55 × 40 × 23 cm, 10 kg).

Zboruri efectuate pe și după 1 noiembrie. Prețul  unui bilet include taxele de aeroport, de administrare și alte costuri obligatorii, precum și un bagaj de mână (max.: 40 × 30 × 20 cm).

Citeşte şi Renumitele conserve de pește John West ajung şi în România