Bilete de avion Wizz Air

Wizz Air, anunţ important: Când se vor relua zborurile către străinătate?

27.04.2020

Reluare zboruri Wizz Air. Compania aeriană anunţă că este pregătită să-şi redeschidă baza de la Timişoara începând cu 1 mai 2020. De asemenea, Wizz Air precizează că este pregătită să ia măsurile aferente pentru sănătatea şi binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in şi la bord, dar precizează că reluarea operaţiunilor depinde de decizia autorităţilor de a elimina sau prelungi actualele restricţii de zbor către şi dinspre România.

Reluare zboruri Wizz Air. Ce zboruri se vor relua începând cu 1 mai 2020?

Astfel, din luna mai, zborurile din Timişoara vor fi reluate către:

  • Bruxelles Charleroi (Belgia)
  • Paris Beauvais (Franţa)
  • Barcelona El Prat (Spania)
  • Dortmund (Germania)
  • Frankfurt Hahn (Germania)
  • Roma Ciampino (Italia)
  • Londra Luton (Marea Britanie)

Acest lucru se va întâmpla dacă nu vor fi impuse noi restricţii.

Reluare zboruri Wizz Air. Măsurile pentru sănătate

Aşadar, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat că este pregătită să-şi redeschidă baza de la Timişoara începând cu 1 mai 2020 şi să implementeze măsurile aferente pentru sănătatea şi binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in şi la bord. Reluarea operaţiunilor depinde de decizia autorităţilor de a elimina sau prelungi actualele restricţii de zbor către şi dinspre România. Dacă se vor păstra restricţiile, redeschiderea bazei va fi amânată.

Reluare zboruri Wizz Air. Securitate

Compania a mai anunţat că a introdus mai multe măsuri suplimentare de securitate. A fost nevoie de acest lucru pentru a susţine distanţarea socială pe parcursul îmbarcării şi un nivel crescut de curăţenie la bordul aeronavelor.

Check-in-ul se face online

Ca parte din măsurile de a proteja sănătatea pasagerilor şi echipajului, călătorii ar trebui să efectueze check-in-ul şi orice achiziţie de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje adiţionale, pentru a reduce orice interacţiune care nu este esenţială la aeroport. Echipajul de cabină va purta măşti şi mănuşi pe toată durata zborului şi va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager.

Cumpărăturile la bord sunt permise. Se recomandă ca plata să se facă prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic.

Citeşte şi Livrări la domiciliu PROFI în Bucureşti şi Cluj: Anunţul făcut de companie

 

 

 

 

Citiți și despre: