Stiri: Logistica

Renault Kadjar pret Romania

Noul Renault Kadjar, disponibil și în România. Ce prețuri are?

17.01.2019

Renault Kadjar preț România. Renault a anunțat lansarea noului Kadjar în România. Modelul a fost prezentat în exclusivitate la Salonul Auto de la Paris. Prețul din țara noastră începe de la 18 600 euro, cu TVA inclus. Astfel, după ce a fost prezentat în exclusivitate la Salonul Auto de la Paris, noul Renault Kadjar este acum disponibil şi pe piața locală.

Lansat oficial în anul 2015, acesta a devenit un model de bază în gama Renault, un produs global pentru care au optat peste 450.000 de utilizatori din peste 50 de țări.

Renault Kadjar preț România. Un design mai modern

Noul model are un design mai modern, distins, la care se adaugă confortul sporit şi calitatea superioară a materialelor interioare.

În plus, designerii au regândit partea frontală și spatele modelului, pentru a-i spori atractivitatea. Atât grila față, cât și bara spate au noi inserții şi detalii cromate. O noutate importantă o reprezintă adoptarea blocurilor optice LED.

Identitatea luminoasă sub forma literei „C” este evidențiată prin încorporarea luminilor de semnalizare în farurile LED. De asemenea, în partea din spate, indicatoarele luminoase, precum și luminile de marșarier și cele de ceață sunt încorporate în bara de protecție, asigurând un design elegant.

Renault Kadjar preț România. Interior mai rafinat și confortabil

O atenție deosebită a fost acordată evoluției calității percepute. Interiorul a fost revizuit, fiind acum mai rafinat şi mai confortabil. Noi detalii cromate subliniază conturul aeratoarelor, mânerele ușilor și consolei. Partea centrală a tabloului de bord găzduiește un nou ecran multimedia, care oferă o luminozitate și o sensibilitate la atingere îmbunătățite. Perfect integrată, unitatea este la același nivel cu suprafața tabloului de bord, oferind fluiditate și eleganță. Scaunele redesenate sunt dotate cu opțiune de reglare pe lungime, care permite extinderea șezutului cu până la 6 cm.

Renault Kadjar preț România. Confort ridicat

Pentru un confort ridicat, Noul Kadjar propune scaune profilate din spumă cu densitate sporită, care previn oboseala în cazul călătoriilor lungi şi asigură un suport lateral mai bun. Cotiera de pe consola centrală culisează pentru o mai bună adaptabilitate. Butoanele de comandă pentru deschiderea geamurilor au fost re-stilizate şi repoziționate, fiind însoțite acum şi de un sistem de iluminare pentru utilizarea pe timp de noapte.

Renault Kadjar preț România. 18.600 euro

Comenzile pentru noul Renault Kadjar au fost deschise ieri, 16 ianuarie, iar prețul de pornire este 18 600 euro, TVA inclus.

Citește și Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România are un nou director executiv