Stiri: Retail

Restaurant Spartan Vicovu de Sus

Un nou restaurant Spartan, deschis în România

16.08.2020

Restaurant Spartan Vicovu de Sus. Lanțul de restaurante Spartan a anunţat deschiderea primei francize cu redevență lunară zero. Unitatea se află în orașul Vicovu de Sus, județul Suceava. Astfel, compania adaugă o nouă locație, pe lângă cele 55 existente.

Restaurant Spartan Vicovu de Sus. Redevenţă lunară zero

Pentru a sprijini mediul de afaceri, într-o perioadă dificilă pentru industria HoReCa, Mandachi Industry, deținătorul brandului Spartan, a hotărât ca noua unitate să fie prima franciză Spartan cu redevență lunară zero.

În plus, din luna mai a acestui an, au fost eliminate toate redevențele pentru francizați, în condițiile în care, din cele 56 de restaurante Spartan, peste 50% dintre acestea funcționează în sistem de franciză.

Noul restaurant aparține lui Florea Lucian, un antreprenor sucevean de 31 de ani, fondatorul lanțului AutoAlbina și Fryday.

Restaurant Spartan Vicovu de Sus. Terasă cu 50 de locuri

Unitatea, situată în apropierea Mănăstirii Putna, invită oaspeții pe terasa de 50 de locuri, respectând toate normele și regulile de bună practică și de protecție privind riscul contaminării cu noul coronavirus.

În urma deschiderii, au fost create 16 locuri de muncă.

Ce spune Ştefan Mandachi?

”Eforturile au fost uriașe. Multă birocrație, multă muncă, nopți albe, dar atunci când îți dorești ceva, nimic nu trebuie să îți stea în cale. Suntem mândri că am reușit să deschidem acest restaurant, respectând absolut toate condițiile de siguranță. Pentru mine, importantă este strădania, stăruința. Nu putem să cedăm în fața pandemiei ori să ne punem pe noi haina neputinței. Mergem înainte și sunt convins că vom fi bine, atâta timp cât ne dorim să sprijinim economia, să punem din nou pe roate afacerile, să asigurăm locuri de muncă”, a declarat Ștefan Mandachi.

Restaurant Spartan Vicovu de Sus. Investiţie de 115.500 de euro

Cu o investiție de 115.500 de euro, restaurantul Spartan din orașul Vicovu de Sus oferă localnicilor, dar și numeroșilor turiști, specialități inspirate din bucătăria grecească.

Totodată, antreprenorul Ștefan Mandachi intenționează să deschidă încă un restaurant Spartan în Târgoviște.

Citeşte şi Topul companiilor din IT cu cea mai puternică creştere. Iată clasamentul