Stiri: Companii

Restaurante La Mama Bucuresti - Muzeul Taranului

La Mama a deschis un nou restaurant. Unde este situat?

04.10.2019

Restaurante La Mama. Lanțul de restaurante La Mama a deschis cea de-a șaptea unitate a rețelei. Aceasta se află în incinta Muzeului Țăranului Român. Inaugurarea a avut loc la douăzeci de ani de la debutul afacerii. Situat într-un loc consacrat prin găzduirea de evenimente artistice și culturale în ultimii ani, noul La Mama vine cu un concept inovator.

Restaurante La Mama. Ce spune proprietarul La Mama?

”Inspirați de spiritul locului, ne-am propus să devenim locația celor care iubesc tradiția și valorile românești. Aici vor avea parte de concerte de jazz, etno-jazz, blues, tarafuri românești, fanfare mari, dar și lansări de carte, dezbateri, expoziții de artă fotografică sau vizionări de filme, a spus Cătălin Mahu, proprietarul lanțului de restaurante La Mama.

Concert sâmbătă, 5 octombrie

Primul concert care va da tonul evenimentelor culturale pe care le va găzdui La Mama de la Muzeul Țăranului Român va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, și-l va aduce pe scenă pe îndrăgitul Adrian Naidin alături de invitații săi.

Cei care preferă felurile de mâncare tradițională, gătite ca la mama acasă, vor putea savura gustul excelent al preparatelor preferate într-un decor deosebit.

Restaurante La Mama. O atmosferă caldă

Noul restaurant La Mama îmbină deopotrivă atmosfera caldă, din casa bunicilor, datorită corpurilor de iluminat atipice și covoarelor parcă abia ieșite din războaiele de țesut. La acestea se adaugă eleganța mobilierului minimalist, în culori vii, ce completează unitatea stilistică a interiorului.

Investiție

”În momentul în care am preluat spațiul de la Muzeul Țăranului Român, am gândit amenajarea împreună cu niște arhitecți, adaptându-ne la specificul acestui loc. Am imaginat o călătorie începând din lumea țăranului român, pornind de la coșurile de răchită pe post de abajururi, trecând prin casa părinților noștri, cu ajutorul farfuriilor smălțuite – mie mama încă îmi dă să mănânc într-una similară atunci când o vizitez – și ajungând până în timpurile moderne, grație mobilierului și finisajelor. Investiția s-a ridicat undeva la 150.000 euro și ne bucurăm de ce a ieșit,” a spus Cătălin Mahu, proprietarul lanțului de restaurante La Mama.

Lanțul de restaurante s-a impus pe piața autohtonă prin bun gust și gust bun deopotrivă, reinterpretând bucătăria tradițională românească autentică.

Restaurante La Mama. 15 milioane de clienți

În cei peste 20 de ani de la lansare, peste15 milioane de clienți au trecut pragul restaurantelor La Mama. Aceștia au contribuit la creșterea constantă a cifrei de afaceri până la 4,4 milioane de euro în 2018.

Povestea La Mama continuă cu planuri de extindere. Rețeaua de restaurante are în plan deschiderea de noi restaurante în București. De asemenea, compania vizează și extinderea la nivel național, prin unități proprii sau în sistem franciză.

Citește și Se deschide primul restaurant Hercule din Suceava!