Cont Revolut Romania

Revolut România ajunge la 100.000 de utilizatori

29.11.2018

Revolut România sărbătorește un altfel de Centenar. Compania a anunțat că peste 100.000 de români folosesc serviciul. Volumul tranzacțiilor efectuate de clienți depășește 400 de milioane de euro, în luna noiembrie.

Țara noastră ocupă astfel locul 4 în topul piețelor Revolut cu cea mai rapidă creștere. România este situată, așadar, după Marea Britanie, Franța și Polonia.

Revolut România. De ce aleg românii să renunțe la băncile clasice?

Revolut devine, prin urmare, contul curent de zi cu zi pentru un număr din ce în ce mai mare de români. Aceștia aleg să renunțe la băncile tradiționale în favoarea Revolut datorită simplității produsului, a siguranței fără precedent oferite, precum și a funcționalităților precum bugetarea, transferurile instantanee gratuite și posibilitatea de a economisi cu pușculițele digitale Vaults.

Cu un volum total al tranzacțiilor de peste 400 de milioane de dro, românii folosesc Revolut în principal pentru plăți cu cardul, online și la comercianți, dar și pentru transferuri de bani.

Revolut România. Plata la comercianți

Principalii comercianți unde utilizatorii români plătesc folosind cardurile Revolut sunt

 • Carrefour,
 • Auchan,
 • McDonalds,
 • Ali Express,
 • Inmedio,
 • Uber,
 • Taxify.

”Am deschis un birou local Revolut în luna mai cu un obiectiv ambițios: să ajungem la 100.000 de utilizatori până la finalul acestui an. Faptul că am reușit să ajungem aici atât de repede este o confirmare a faptului că ne-am respectat promisiunea de a ajuta românii să își controleze mai bine banii și le-am oferit o alternativă semnificativ mai bună față de bănci. Am făcut primii pași, însă acesta este doar începutul: nu ne vom opri până când Revolut nu va deveni partenerul financiar de încredere pentru majoritatea românilor”, a declarat Irina Scarlat, Country Manager Revolut în România.

Revolut România. Ofertă

Pentru a sărbători această realizare, compania oferă tuturor utilizatorilor noi și existenți posibilitatea de a comanda primul lor card fizic gratuit, direct din aplicație.

Oferta este valabilă doar pentru clienții care nu au comandat un card fizic până acum, până duminică, 2 decembrie, în limita stocului disponibil.

Revolut România. Noutăți pentru 2019

Pe lângă obiectivele ambițioase de creștere, Revolut are planuri mari pentru anul următor. Compania își propune să lanseze mai multe funcționalități ale produsului pentru clienții români.

Printre acestea se numără:

 • posibilitatea de a plăti cu telefonul,
 • lansarea IBAN-urilor românești,
 • platforma de investiții fără comisioane,
 • oferte speciale sau acces preferențial la lounge-urile din aeroporturi.

Revolut a fost înființat în 2015 cu o misiune ambițioasă: să zguduie de la temelie sectorul financiar bancar.

Utilizatorii Revolut își pot deschide un cont curent în câteva secunde, direct din aplicație, pot cheltui, primi și trimite bani oriunde în lume la cursul de schimb interbancar.

Citește și Industria de software, printre puținele domenii din România care performează la standarde occidentale

 

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Revolut România ajunge la 100.000 de utilizatori

 1. Pingback: Salon GETT'S Plaza Romania. Serviciile oferite | Jurnalul de Afaceri

 2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - GETT’S a deschis un nou salon de înfrumusețare. Unde se află acesta?

Comentariile nu sunt permise.