Stiri: Companii

Rezultate Miele 2020

Rezultate Miele 2020. Afacerile companiei, în creştere

11.08.2020

Rezultate Miele 2020. Grupul Miele, cu peste 20 000 de angajaţi la nivel mondial, raportează creșterea vânzărilor. Astfel, cu toate provocările contextului generat de pandemie, compania a raportat o creștere de aproape 2% a cifrei de afaceri în 2020, comparativ cu prima jumătate a anului 2019.

Rezultate Miele 2020. Cererea de electrocasnice

Miele și-a desfășurat activitatea pe toată perioada stării de urgență, având ca prioritate implementarea măsurilor de protecție a stării de sănătate a angajaților și securizarea locurilor de muncă.

Cererea de electrocasnice a avansat în aproape toate piețele principale, fapt care a permis continuarea activității de productie la capacitate normală.

Un brand de renume

“Faptul că la ora actuală stăm bine în comparație cu ce se întâmplă în jurul nostru, se datorează industriei noastre și a renumelui brand-ului Miele, care mai ales în situații de criză, oferă un sentiment de stabilitate și de încredere”, spune conducerea grupului Miele & Cie. KG.

Rezultate Miele 2020. Planuri de recrutare la Braşov

În plus, Miele Brașov continuă planurile de recrutare stabilite la începutul anului. În acest moment se fac angajări atât în aria de Producție, cât și în cadrul departamentului Software Technology.

Miele este prezentă în Brașov din 2009 cu o fabrică de producție. Unitatea asigură grupului necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente și cu un departament de Dezvoltare Software în cadrul căruia sunt realizate programe software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse ale companiei.

Citeşte şi Fonduri europene pentru şomaj tehnic. Anunţul făcut de ANOFM