Stiri: Companii

ROMHOTEL 2020

ROMHOTEL 2020 are loc în perioada 20-23 februarie, la Romexpo!

21.01.2020

ROMHOTEL 2020. ROMEXPO organizează Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – ROMHOTEL 2020, în perioada 20 – 23 februarie. Evenimentul se desfășoară în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional. Tot în aceeași perioadă are loc și ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care va avea loc în Pavilionul B2.

Anul 2020 impune noi standarde și direcții în industria ospitalității. Clienții nu mai aleg un restaurant sau un hotel doar după prețul cazării și oferta din meniu, ci sunt interesați de locații cu un design inedit, o atmosferă specială care îi îndeamnă să revină și servicii care țin pasul cu revoluția tehnologică.

ROMHOTEL 2020.Ce spun specialiștii din domeniu?

Specialiștii consideră că anul acesta, structurile hoteliere, dar și restaurantele, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • să predomine stilul echilibrat și autentic
  • să fie prezente plantele și obiectele din catifea
  • să aibă acces la cât mai multă lumină naturală

De asemenea, oamenii de business sunt încurajați să introducă meniurile smart din care să nu lipsească preparatele bio.

ROMHOTEL 2020. Un mediu profesionist

În acest context, ROMHOTEL – cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalității – reprezintă mediul profesionist în care cei interesați pot prezenta gama de produse și servicii specifice pieţei de horeca, precum şi noutăţile apărute în acest sector.

Interesul crescut al firmelor din România și străinătate pentru participarea la ROMHOTEL denotă că expoziția este locul perfect pentru prezentarea inovațiilor din industrie. La ediția de anul trecut, 84% dintre expozanți s-au arătat încântați de calitatea vizitatorilor care au ajuns la stand. În plus, 92% dintre reprezentanții firmelor prezente au declarat că la ROMHOTEL au stabilit noi contacte de afaceri.

”Nu rata întâlnirea cu liderii industriei!”

”Nu rata întâlnirea cu liderii industriei! Prin participarea la ROMHOTEL poți să stabilești noi parteneriate comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali, să-ți promovezi brandul, să lansezi noi produse și să consolidezi relațiile cu partenerii tradiționali. Mai mult decât atât, ai oportunitatea să organizezi activități conexe pentru publicul specializat, cum ar fi: conferințe tematice, ateliere sau demonstrații culinare. Firmele înscrise până la această dată vin la ROMEXPO cu soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, articole pentru servire și depozitare, accesorii pentru întreținerea curățeniei, precum și echipamente pentru securitate. Hai și tu ca expozant la ROMHOTEL 2020!”, spun reprezentanții Romexpo.

Detalii suplimentare despre manifestare se găsesc pe romhotel.ro

Program de vizitare:

20 – 22 februarie, interval orar 10:00 – 18:00

23 februarie, interval orar 10:00 – 16:00

Citește și Asociația Română de Franciză a lansat o aplicație dedicată francizelor