Rompetrol Bulgaria benzinarii

Rompetrol Bulgaria a mai deschis o benzinărie. Unde este situată?

29.10.2019

Rompetrol Bulgaria benzinării. Rompetrol Bulgaria a anunțat că a deschis oficial o nouă stație de carburanți în Dupnița. Este vorba de un oraș situat la 70 km. sud de capitala Sofia. Dupnița este un important centru industrial și comercial din regiunea de Vest a Bulgariei. Acesta deține facilități moderne în sectorul farmaceutic și vehiculelor de mare tonaj.

Rompetrol Bulgaria benzinării. Nouă locuri de muncă

Rompetrol Bulgaria a creat, astfel, nouă locuri de muncă și se angajează în continuare în dezvoltarea comunității, prin locuri de muncă generate și impozite plătite. Noua stație este considerată un pas înainte pentru programul amplu de dezvoltare a Rompetrol Bulgaria.

„Odată cu deschiderea acestei noi stații de carburanți, compania își continuă dezvoltarea rețelei. Sunt sigur că locuitorii din Dupnița și persoanele care tranzitează orașul vor avea ocazia să utilizeze combustibili de cea mai înaltă calitate și să primească servicii de cel mai înalt nivel”, a declarat Vladislav Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International.

Rompetrol Bulgaria benzinării. Combustibilii provin de la Petromidia Năvodari

Benzinăria este complet integrată în conceptul Rompetrol, cu facilități și servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obținuți la rafinăria Petromidia Năvodari.

„Rompetrol Bulgaria își pune în aplicare planul ambițios de dezvoltare la scară completă în 2019. Programul nostru include o dezvoltare intensivă – creșterea numărului de stații de carburanți din țară, împreună cu rebrandingul progresiv, pentru a oferi un nou nivel de experiență pentru clienți. Urmărind strategia KMG International Group, am reamenajat deja mai mult de 70% din lanțul Rompetrol Bulgaria”, a declarat Ivaylo Trendafilov, Directorul General al Rompetrol Bulgaria.

Agenda de dezvoltare include extinderea activă și modernizarea în următorii ani. Ca parte a Grupului KMGI, Rompetrol Bulgaria intenționează să efectueze un process de rebranding complet al rețelei în următorul an, în paralel cu creșterea numărului de stații de carburanți.

Rompetrol Bulgaria benzinării. Calitate

Rompetrol Bulgaria pune accent puternic pe calitatea pe care o oferă clientului bulgar. Combustibilii de primă clasă sunt concepuți folosind combinația optimă de aditivi și compuși, nu numai pentru protejarea supapelor de curățare și a injectoarelor, ci și pentru reducerea consumului de combustibil și îmbunătățirea performanței motorului.

În România, KMG International are una dintre cele mai mari și mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre – Petromidia Năvodari. Acesta are o capacitate de rafinare de peste 5 milioane de tone de materie primă.

KMG International mai deține și rafinăria Vega din Ploiești. Este vorba de un producător de solvenți speciali și singurul producător de hexan și bitum din țară.

Citește și Înființare asociație 2019. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Rompetrol Bulgaria a mai deschis o benzinărie. Unde este situată?

  1. Pingback: Rezultate TeraPlast 2019 - Cifra de afaceri | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.