Stiri: Logistica

Curse noi RyanAir Sibiu

Ryanair lansează o nouă rută din București

10.01.2019

Compania aeriană Ryanair a anunțat că a lansat o nouă rută din București către Tel Aviv. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale. Cursa va debuta în aprilie 2019, fiind parte a celui mai mare program de vară 2019 al companiei aeriene din București.

Ryanair zboruri București – Tel Aviv. Programul de vară

Programul de vară 2019 al companiei Ryanair din capitala țării noastre oferă 19 rute în total, incluzând cele cinci rute noi către Amman, Chania, Marsilia, Pescara și noua destinație – Tel Aviv.

Ryanair zboruri București – Tel Aviv. “Always Getting Better”

În plus, românii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care include:

• Tarife reduse pentru bagaje – Tarif redus de 25€ x bagaj de 20kg
– Tarif redus de 8€ x bagaj de 10kg
• Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Zbor
• Ryanair Transfers – opțiuni variate de transport terestru cu noul partener Car Trawler

Ryanair zboruri București – Tel Aviv. Noua rută va debuta în aprilie 2019

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București către Tel Aviv, care va debuta în aprilie 2019 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului vară 2019”, a spus Olga Pawlonka, Ryanair.

Ryanair zboruri București – Tel Aviv. Bilete de avion la prețuri reduse

Conform acesteia, compania aeriană oferă și o serie de reduceri pentru biletele de avion.

”Pentru a sărbători oferim o reducere de până la 30€ pentru călătoriile dus-întors din întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii din Ianuarie până la mijlocul lunii Mai, și care sunt disponibile pentru rezervări până Duminică, 13 ianuarie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a completat Olga Pawlonka.

Citește și Schimbări în managementul companiei IMPACT Developer & Contractor