Stiri: Constructii

S-a lansat SO’LINE, o rigolă de duș extra-plată dedicată proiectelor de renovare DIY, marca Wirquin România

17.11.2023

Wirquin România este încântată să anunțe cea mai recentă rigolă din portofoliul său de produse inovatoare – Rigola SO LINE, ce a fost lansată în cadrul evenimentului „Ora de Wirquin” pe data de 26 octombrie https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1065764664641551

Rigola SO LINE vine pe piața instalațiilor sanitare cu o abordare simplă, compactă și ultra-performantă în ceea ce privește instalarea în proiectele de renovare DIY.

Ghidaje de pantă integrate

Rigola este prevăzută cu ghidaje de pantă integrate, un element cheie pentru a asigura că apa curge corespunzător către evacuare.

Aceste ghidaje au fost ingenios proiectate pentru a crea o pantă perfectă cu un unghi de 2% fără a necesita eforturi suplimentare sau instrumente complicate.

Ele permit configurarea cu ușurință pentru cabine de duș cu dimensiuni până la 160 x 190 cm, ceea ce oferă flexibilitate și versatilitate în proiectele de renovare.

Acest control complet oferă libertatea de a personaliza cabina de duș exact așa cum e nevoie. Indiferent dacă este vorba de o cabină de duș cu dimensiuni standard sau una mai mare, Rigola SO LINE se adaptează perfect nevoilor utilizatorului final.

Noul produs face din procesul de instalare a unei pante perfecte pentru cabina de duș o sarcină simplă și accesibilă pentru oricine. Această inovație oferă un nivel de eficiență de neegalat în lumea instalațiilor sanitare!

Unul dintre cele mai notabile avantaje ale rigolei SO LINE este procesul său de instalare simplu și sigur. Această caracteristică este esențială pentru oricine își dorește o experiență cu un rezultat precis.

4 picioare reglabile fixate pe sol

Rigola este prevăzută cu 4 picioare reglabile fixate pe sol. Acestea oferă stabilitate și fixare sigură a rigolei pe sol, asigurându-se că rămâne fermă și stabilă în timpul utilizării. Aspectul mentionat este crucial pentru instalare, deoarece permite adaptarea rigolei la orice tip de pardoseală, fie că este vorba de gresie, faianță sau altă suprafață, eliminând riscul de mișcare sau instabilitate.

Pentru a asigura precizia instalării corecte, rigola vine cu 2 nivele încorporate, care ajută la verificarea alinierii și pantei corecte a rigolei în timpul instalării.

Un alt avantaj deosebit de semnificativ al rigolei este profilul său redus, un element care contribuie la ușurința de instalare și aspectul cabinei de duș.

Profilul redus face ca rigola să fie mai puțin vizibilă, permițându-i să se integreze perfect în pardoseală. Rezultatul va fi un aspect modern și elegant în cabina de duș. Această caracteristică adaugă o notă de rafinament și stil în orice model de baie.

În același timp, instalarea Rigolei cu profil redus SO LINE este mult mai ușoară în comparație cu rigolele tradiționale disponibile pe piață. Acest aspect simplifică procesul de integrare în structura existentă a cabinei de duș sau în proiectele noi de construcție, eliminând complexitatea și necesitatea modificărilor semnificative ale podelei.

Rigola cu profil redus SO LINE reprezintă nu doar o soluție inovatoare, ci și un mod de a aduce mai multă eleganță și ușurință în viața clienților Wirquin.

Rigola SO LINE este o inovație care nu face compromisuri și redefinește complet modul în care este privită instalarea dușurilor în proiectele de renovare!

Pentru a fi la curent cu cele mai inovatoare produse din industria sanitară, Wirquin vă invită să dați un follow pe pagina de Instagram Wirquin România – https://www.instagram.com/wirquin_romania/  .

Citește și Venisio Expert de la Wirquin, cea mai eficientă rigolă de duș ajunge în România