Stiri: Constructii

Venisio Expert de la Wirquin, cea mai eficientă rigolă de duș ajunge în România

27.09.2023

De peste 20 de ani, Wirquin a reușit să aducă în România cele mai avansate tehnologii care transformă băile într-un spațiu de relaxare, confort și eficiență! Joi, pe 28 septembrie, la 10:00, în cadrul Orei de Wirquin, compania producătoare de instalații sanitare are bucuria să anunțe lansarea unui produs care redefinește conceptul de inovație și estetică în băi: Rigola Venisio Expert.

Înregistrarea se poate face la link-ul următor: https://www.facebook.com/events/2017199771966113

Cu un design elegant și tehnologie avansată, Rigola Venisio Expert este cu adevărat cea mai eficientă rigolă de duș pe care Wirquin a adus-o pe piața din România.

Rigola este proiectată pentru a se potrivi oricărui tip de baie, indiferent de stilul sau dimensiunile acesteia, asigurând în același timp o drenare eficientă și fără probleme a apei.

Instalare sigură și ușoară

Cu un profil incredibil de subțire de doar 89 mm, Venisio EXPERT are un canal de scurgere preasamblat cu picioare reglabile cu până la 124 mm.

Grila este reversibilă și reglabilă, cu o flexibilitate între 8 mm și 16 mm. Acest lucru nu se adaugă doar la design-ul rigolei, ci oferă și mai mult control asupra funcționalității.

100% fără scurgeri nedorite

Siguranța în ceea ce privește scurgerile nedorite este o preocupare de bază atunci când vine vorba de instalațiile sanitare.

Acest lucru se datorează prelatei înșurubate de etanșare, ce reprezintă o soluție ingenioasă care asigură o instalare sigură, fără niciun risc de scurgeri nedorite.

Deci, indiferent de cât de intens este utilizat dușul sau cât de mare este debitul de apă, Rigola Venisio Expert garantează că apa rămâne acolo unde trebuie.

Fără mirosuri neplăcute sau acumulări de apă

Rigola Venisio Expert are o sifonare de tip jgheab monobloc, însemnând că garda de apă este pe toată lungimea rigolei, împiedicând total mirosurile neplăcute!

De asemenea, scurgerea apei din timpul dușului se face în cel mai eficient mod datorită debitului mare de 79L/min.

Ușor de curățat

Sifonul detașabil oferă un acces ușor la țevi pentru o curățare mai ușoară a țevilor.

Motivul principal pentru care rigola este ușor de întreținut este faptul că sifonul este detașabil. Acest sifon nu doar îndeplinește funcția sa esențială de evacuare a apei, dar oferă și un acces ușor la țevi, făcând astfel procesul de curățare mult mai simplu și mai eficient.
Nu va mai fi nevoie să vă chinuiți pentru a ajunge la zonele dificile sau pentru a curăța scurgerile.

Această caracteristică nu doar economisește timp, ci asigură instalația că rămâne în condiții perfecte de igienă, oferind astfel un mediu de duș sănătos și plăcut.

Rigola vine pe piața din România în 2 dimensiuni: 700 & 800 mm, având o garanție pe viață.

Wirquin vă așteptă Joi, pe 28 Septembrie, ora 10:00, live la Ora De Wirquin pentru a descoperi în detaliu caracteristicile noii Rigole Venisio Expert!

 

Citește și Wirquin România a lansat un produs revoluționar: RIGOLA VENISIO SLIM +