Stiri: Constructii

Wirquin România a lansat un produs revoluționar: RIGOLA VENISIO SLIM +

11.07.2023

Wirquin România, producător de instalații sanitare atât pe piața din România cât și internațional, prezent în mai mult de 50 de țări și având la bază peste 1200 de talente, urmărește în permanență satisfacția clienților, a instalatorilor și a utilizatorilor finali, oferind produse și servicii care economisesc apă, timp și spațiu în băi și bucătării.

Joi, 6 Iulie 2023, Wirquin România a lansat un produs revoluționar pe piața din România, RIGOLA VENISIO SLIM + , în cadrul evenimentului #OreiDeWirquin, dedicat inovației și soluțiilor inteligente în domeniul instalațiilor sanitare.

RIGOLA VENISIO SLIM +

RIGOLA VENISIO SLIM + este singurul produs de pe piață care poate fi utilizat în mod sigur și eficient în sistemele de încălzire în pardoseală.

Produsul este rezultatul cercetărilor și tehnologiei avansate și este proiectat special pentru a se integra în orice baie modernă, oferind o soluție perfectă pentru dușurile de tip walk-in.
Cel mai important beneficiu al acestei rigole este TEHNOLOGIA SMART A MEMBRANEI, o inovație care marchează un pas important în domeniul instalațiilor sanitare.

Reprezentând o evoluție semnificativă în ceea ce privește performanța și funcționalitatea rigolei, prin prisma noii tehnologii, noua rigolă este capabilă să adapteze viteza și presiunea scurgerii de apă, pentru a asigura un flux continuu și o eficiență maximă.

Un cartuș cu o membrană specială

RIGOLA VENISIO SLIM + este dotată cu un cartuș cu o membrană specială, care permite trecerea apei într-un mod controlat și uniform, evitând scurgerile. Are un debit ridicat de până la 35L/min și este concepută pentru a preveni mirosurilor neplăcute.

Aceasta a fost concepută cu atenție la detalii pentru a răspunde nevoilor clienților din piața de instalații sanitare și de aceea este foarte ușor de montat, fiind perfectă pentru cele mai înguste spații.

Preasamblarea completă

O altă caracteristică a RIGOLEI VENISIO SLIM + este preasamblarea completă, care facilitează în mod semnificativ procesul de instalare. Această soluție ingenioasă reduce timpul de instalare cu până la 50%. Astfel, atât profesioniștii din domeniul instalațiilor sanitare, cât și proprietarii de case, vor beneficia de un proces simplificat și mai eficient.

Flexibilitatea este un alt avantaj major al rigolei. Cu picioare adaptabile de la 50 la 110 mm și grilă reglabilă de la 8 la 16 mm, produsul se poate folosi cu ușurință în orice situație. Indiferent de designul său, de specificațiile spațiului băii, noua rigolă oferă o soluție fiabilă.

Un alt beneficiu esențial este asigurarea unei performanțe impecabile în ceea ce privește scurgerea apei pentru o instalare 100% rezistentă la apă.

O performanță impecabilă

Noul produs oferă o performanță impecabilă în ceea ce privește scurgerea apei datorită combinației perfecte a materialelor de calitate superioară. Flanșa din ABS, cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa la coroziune, asigură o bază solidă pentru rigolă. Cadrul din oțel inoxidabil adaugă stabilitate și rezistență la presiune, iar banda autoadezivă de etanșare cu butil garantează o sigilare eficientă și rezistentă la apă în jurul rigolei.

Această combinație de materiale premium și tehnologie avansată, asigură o instalare 100% rezistentă la apă, eliminând orice riscuri de scurgeri. Indiferent de cantitatea de apă care trece prin rigolă, utilizatorii pot fi siguri că RIGOLA VENISIO SLIM + va funcționa în mod impecabil și va menține mediul din jurul acesteia complet uscat și sigur.

Garanție de 10 ani

Având o garanție de 10 ani, rigola revoluționară se adaptează perfect la nevoile specifice fiecărui proiect, fiind disponibilă în variante de 300mm, 500mm și 700mm.

VENISIO SLIM + este disponibilă acum pe piața din România și poate fi achiziționată prin intermediul magazinelor PRO și DIY.

Descoperă beneficiile produsului urmărind lansarea din cadrul #OreiDeWirquin

https://www.youtube.com/watch?v=lEujOqMNElo&t=15s&ab_channel=WirquinRomania

 

Citește și WIRQUIN, un grup internațional de succes în realizarea produselor sanitare