Stiri: Stiri

S-au lansat abonamentele 5G în România

27.06.2019

Clienții Vodafone România din București, Cluj-Napoca și Mamaia se pot bucura de Internet 5G. Noile abonamente ale operatorului de telefonie mobilă oferă trafic de date nelimitat. Află care sunt acestea.

Red Infinity 17 și Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G care oferã trafic de date nelimitat în rețeaua Supernet™ 5G. Mai exact, acestea sunt primele abonamente cu Internet 5G din România.

„Suntem foarte mândri sã fim printre puținii operatori de la nivel global și primul din România care au lansat servicii și ofertã comercialã 5G. Acest lucru vorbește despre angajamentul nostru de a ne consolida poziția de lideri în inovație, nu doar la nivel local, dar și la nivel global asigurându-ne cã utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menținem angajamentul de a ne continua misiunea și investițiile pe termen lung în tehnologii de ultimã generație pentru a susține și a dezvolta societatea digitalã româneascã în era vitezei” –  a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.

Hologramă 5G, Vodafone România

Toate acestea vin ca urmare a unei alte inovații Vodafone România ce a avut loc în luna februarie a acestui an. Adrian Despot, solistul vocal al trupei Vița de Vie, a prezentat primul concert din țara noastră în care a fost integrată o secvență live transmisă printr-o hologramă realizată cu ajutorul tehnologiei 5G, furnizată de Vodafone România. Protagonistul hologramei live a fost Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist de 10 ani, care a avut cu această ocazie prima sa prestație artistică în fața unui public.

Citește și Vodafone lansează, în România, serviciile mobile 5G