Saint-Gobain Ovidiu Pascutiu

Saint-Gobain lansează programul “Transform & Grow”

29.01.2019

Saint-Gobain a anunțat accelerarea procesului de transformare organizaţională a companiei. Astfel, grupul a lansat programul „Transform & Grow”. Acesta este construit în jurul a doi piloni: un management mai flexibil al portofoliului de produse și soluții, respectiv o nouă structură organizaţională, mai simplă şi mai agilă, adaptată nevoilor clienților și încorporând soluții digitale la orice nivel.

Deținând un vast portofoliu de produse şi soluții dezvoltate în funcţie de cerințele, tendințele și evoluția piețelor pe care activează, Saint-Gobain a reuşit să îşi menţină, de-a lungul istoriei sale de peste 350 de ani, poziţia de lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, datorită capacităţii sale constante de adaptare şi de inovare.

Saint-Gobain. Un nou sistem de management

Saint-Gobain a adoptat, recent, în acest context, la nivel mondial, un nou sistem de management. Acesta include canale decizionale mai rapide și mai clare. În plus, noul sistem promovează o mai mare responsabilitate în rândul angajaților.

De asemenea, noul sistem de management oferă clienților o gamă mai largă și mai integrată de produse și servicii.

Saint-Gobain. Dezvoltare comercială

Noua organizare va permite, în plus, companiei să susțină dezvoltarea sinergiilor comerciale pentru a oferi pe piață întreaga gamă de produse și soluții Saint-Gobain. Acest lucru se va putea realiza într-o manieră coordonată.

Noul director general al Saint-Gobain România

Pentru managementul afacerilor locale, de la 1 ianuarie 2019, Ovidiu Păscuţiu a fost numit Director General al Saint-Gobain România.

“Programul Transform & Grow ne va permite să dezvoltăm competitivitatea companiei şi să exploatăm potenţialul de creştere al acesteia, creând valoare adăugată pentru toţi clienţii şi partenerii noştri. Vom continua să ne concentrăm asupra inovației și asupra dezvoltării durabile, păstrând în centrul preocupărilor noastre cele mai importante valori ale companiei – siguranța, bunăstarea și performanța, pentru a ne consolida poziţia de lider pe toate segmentele de piaţă pe care activăm în România”, a precizat Ovidiu Păscuțiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România.

Saint-Gobain. Obiective

Conform acestuia, prin implementarea acestui program, Saint-Gobain va avansa către materializarea obiectivului companiei de a contribui la crearea de spații de locuit minunate și la îmbunătățirea vieții de zi cu zi prin proiectarea, fabricarea și distribuirea de materiale și soluții vitale bunăstării și viitorului nostru comun.

Citește și Angajări Webhelp România 2019. Anunțul făcut de companie

 

Citiți și despre:

O părere la “Saint-Gobain lansează programul “Transform & Grow”

  1. Pingback: Salarii medici - Cele mai bine platite specializari | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.