Magazin Kaufland Vatra Dornei.

Salarii Kaufland 2019. Anunțul făcut de companie

25.02.2019

Salarii Kaufland 2019. Retailerul a decis majorarea venitului minim în companie! Astfel, lucrătorii comerciali din magazine vor avea un salariu brut de 3.300 de lei. De asemenea, compania actualizează pachetul de beneficii pentru angajați.

Noul venit minim oferit de Kaufland pornește, așadar, de la suma de 3.300 lei brut, incluzând tichetele de masă și sporurile salariale. Acesta va intra în vigoare începând cu luna martie a acestui an.

Salarii Kaufland 2019. Noul contract colectiv de muncă

Tot la 1 martie va intra în vigoare și noul contract colectiv de muncă, cu o creștere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaților săi în diverse evenimente din viețile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuți ai angajaților Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluș, din gama Bevola, marca proprie a retailerului.

Salarii Kaufland 2019. Recomandări

În plus, tot de la această dată va fi adoptat și programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, în anumite condiții, pe angajații care recomandă în companie candidați potriviți pentru posturile disponibile.

Salarii Kaufland 2019. Ce spun reprezentanții companiei?

„Decizia Kaufland România de a mări pachetul salarial și de beneficii de care se bucură angajații noștri consolidează angajamentul de a crea un mediu de lucru corect, orientat către dezvoltare profesională și individuală. Vrem să le oferim angajaților noștri pachete salariale și beneficii competitive, de aceea urmărim permanent să le adaptăm în funcție de nevoile reale ale celor din echipă”, a declarat Marco Hößl, Director General Kaufland România.

Creșterea salarială este amplificată de măsurile luate anul trecut pentru bunăstarea angajaților companiei.

Salarii Kaufland 2019. Alte beneficii

Printre beneficiile suplimentare pe care le au aceștia se numără o suită de programe și avantaje care întrețin o bună sănătate fizică și emoțională, precum:

  • asigurarea voluntară de sănătate
  • cursurile de meditație și yoga
  • concediul sabatic

De asemenea, compania continuă să ofere pentru echipa sa sesiuni de terapie antifumat și anul acesta, iar începând din primăvară va organiza și cursuri de nutriție.

Salarii Kaufland 2019. Consult oftalmologic gratuit

În plus, Kaufland România va organiza o campanie națională de consult oftalmologic gratuit, accesibil tututor angajaților companiei. Pentru a le furniza angajaților săi servicii de calitate în pachetul de beneficii oferite, Kaufland România alege să continue și anul acesta colaborările cu parteneri de renume precum Bookster, 7card și Pegas.

Citește și Parteneriat între BMW și Daimler

 

Citiți și despre: