Samsung Galaxy Note10 pret Vodafone. Samsung Galaxy Note10+ pret Vodatone

Samsung Galaxy Note10 și Samsung Galaxy Note10+. Ce prețuri au telefoanele la Vodafone?

08.08.2019

Samsung Galaxy Note10 preț Vodafone. Samsung Galaxy Note10+ preț Vodafone. Vodafone România a anunțat că a lansat precomenzile pentru Samsung Galaxy Note10. Noile versiuni, Galaxy Note10 și Galaxy Note10+, au fost lansate oficial miercuri. Acestea îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate.

Samsung Galaxy Note10 preț Vodafone. Samsung Galaxy Note10+ preț Vodafone. Două variante de dimensiuni

Pentru prima dată în istoria modelului, smartphone-ul este disponibil în două variante de dimensiune pentru ecranul Cinematic Infinity Display:

  • 6.3 inch
  • 6.8 inch

Ecranul telefonului este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență excelentă, indiferent că se uită la programele TV favorite, la un film sau că se bucură de jocul video preferat.

Samsung Galaxy Note10 preț Vodafone. Samsung Galaxy Note10+ preț Vodafone. Camerele dispozitivelor

Samsung Galaxy Note10 are un sistem de camere principale cu trei unități de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle) și 12MP (telephoto) și o cameră frontală de 10MP.

Galaxy Note10+ oferă un sistem de camere principale de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle), 12MP (telephoto) și o cameră DepthVision. Camera frontală dispune de Night Mode, ce permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condițiile de lumină.

Galaxy Note10 este alimentat de un acumulator de 3500 mAh. Telefonul Note10+ deține unul de 4300 mAh.

Samsung Galaxy Note10 preț Vodafone. Samsung Galaxy Note10+ preț Vodafone. Precomenzi

Cele două smartphone-uri sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone România în versiunile de 256GB și 512GB (cea din urmă doar pentru Note10+) capacitate de stocare în culorile Aura Glow și Aura Black. În plus, față de modelul anterior, Galaxy Note10 vine cu funcția Screen Recorder care permite utilizatorilor să creeze conținut video unic în timp ce se joacă sau înregistrează vloguri.

Clienții pot înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note10 și Samsung Galaxy Note10+ până pe 22 august în magazinele Vodafone România, în cele ale partenerilor și online pe www.vodafone.ro.

Samsung Galaxy Note10 preț Vodafone. Samsung Galaxy Note10+ preț Vodafone. Reduceri

Clienții companiei beneficiază de un voucher de 100 de euro dacă aduc la schimb un telefon vechi. La această reducere se adaugă și valoarea dispozitivului.

Samsung Galaxy Note10 preț Vodafone. Samsung Galaxy Note10+ preț Vodafone. Prețuri

Samsung Galaxy Note10 este disponibil pentru 180 de euro avans împreună cu abonamentul Red Infinity 17 și rată de 25 de euro.

Samsung Galaxy Note10+ este disponibil pentru 58 de euro avans cu abonamentul Red 25 și o rată de 35 de euro.

Citește și Modernizarea Delfinariului din Constanța. Investiție de 5,5 milioane de euro

 

 

 

Citiți și despre: