Scoala de Ucenici ArcelorMittal Galati

Școala de Ucenici ArcelorMittal Galați: Anunțul făcut de companie

06.11.2018

Școala de Ucenici ArcelorMittal Galați. Combinatul Siderurgic ArcelorMittal Galați a anunțat că angajează 100 de muncitori prin intermediul proiectului Școala de Ucenici. Aflat deja la cea de-a cincea ediție, programul a fost redeschis luni, 5 noiembrie.

Ucenicii vor fi pregătiți pentru o perioadă de 18 luni, în două etape. Ei vor lucra alături de mentori, integrați în echipe.

Școala de Ucenici ArcelorMittal Galați. Ce spune conducerea companiei?

“Planurile noastre pentru următorii ani prevăd o creștere a producției și implementarea unor modernizări. În același timp, numeroși colegi se vor retrage la pensie. Vom continua angajările de muncitori și specialiști și ne dorim ca cei mai buni să vină alături de noi”, a spus Bogdan Grecu, Director General al ArcelorMittal Galați – Skopje.

Școala de Ucenici ArcelorMittal Galați. Drepturi

În plus, în perioada școlarizării ucenicii vor beneficia de toate drepturile de care se bucură ceilalți angajați ai companiei.

„Începând din 2019 Școala de Ucenici a Combinatului se va perfecționa și va însemna nu una, ci mai multe serii de cursanți pe an. Pregătim două ateliere (mecanic și electric), unde ucenicii își vor îmbunătăți competențele tehnice dar vor exista și module de dezvoltare personală. Oferim absolvenților de liceu și de școli profesionale, dar și celor cu experiență, oportunitatea unei cariere solide și de lungă durată, într-un mediu aflat într-o dezvoltare permanentă”, a declarat Mihaela Crăciun, Director de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

Școala de Ucenici ArcelorMittal Galați. Aproape 500 de ucenici

ArcelorMittal Galați a școlarizat, în timpul celor cinci ediții ale Școlii de Ucenici, aproape 500 de ucenici.

În plus, combinatul continuă și extinde parteneriatele cu Liceele “Paul Dimo” din Galați și „Costache Conachi” din Pechea, precum și cu alte școli profesionale.

Școala de Ucenici ArcelorMittal Galați. Recrutări

În paralel, ArcelorMittal continuă recrutările de muncitori și de specialiști, în vederea întineririi personalului și adaptării profilului acestuia la noile realități tehnice și organizaționale.

Citește și Combinatul ArcelorMittal Galaţi: Ce planuri de investiţii are grupul Liberty?

 

 

 

 

Citiți și despre: