Slide

Stiri: Constructii

Scoli renovate de Elis Pavaje

Elis Pavaje continuă procesul de reabilitare a școlilor din România

15.03.2022

Şcoli renovate de Elis Pavaje. În 2022, situația globală își pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi și ne face să realizăm ce este cu adevărat important: necesitatea unui mediu sigur și primitor pentru noi și copiii noștri. Acest lucru se transpune în toate aspectele vieții, deoarece locul în care ne desfășurăm activitatea influențează productivitatea, dar și starea de confort pe care o simțim în acel mediu.

Pentru cei mici, școala constituie locul în care își petrec cea mai mare parte a timpului, iar condițiile oferite de mediul de învățământ nu se ridică mereu la cele mai înalte standarde, pentru a dezvolta creativitatea copiilor și a le oferi acel sentiment de siguranță și dorință de dezvoltare.

Proiectul de reabilitare a curților pentru 21 de școli

Astfel, Elis Pavaje dorește să schimbe acest lucru. Alături de Asociația BookLand, compania continuă proiectul de reabilitare a curților pentru 21 de școli din mediul rural.

„Ce poate fi mai important pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor noștri dacă nu accesul la o educație de calitate? Peste 80% dintre școlile românești nu au beneficiat de lucrări esențiale de reabilitare, așa că și în acest an, sprijinim initiativa Asociației BookLand, continuând proiectul „Pășește cu încredere în școală” ce a avut rezultate foarte bune anul trecut, când am amenajat 11 școli. Copiii au avut parte de cea mai frumoasă surpriză și s-au putut bucura de curțile nou amenajate. Anul acesta vom suplimenta contribuția si vom reabilita spațiile exterioare a 21 de noi școli din mediul rural. Creșterea implicării este un pas firesc, iar în parteneriat cu BookLand vom aduce și anul acesta bucurie pentru mii de copii.” – a declarat Emil Goța, Director General Elis Pavaje.

Şcoli renovate de Elis Pavaje. 60.000 euro

Fondurile de 60.000 euro reprezintă contravaloarea a 4000 mp. și 2500 metri liniari de pavele și borduri. Aceste produse vor fi livrate către 21 de școli primare și gimnaziale rurale. Produsele Elis Pavaje vor schimba complet zonele de acces în școli, spațiile de joacă și relaxare destinate elevilor și profesorilor. Cu aceste îmbunătățiri, mersul la școală va fi, de acum, o plăcere.

Echipa BookLand, inițiatoarea proiectului de reamenajare a școlilor din mediul rural, și-a propus să crească an de an numărul de școli renovate. Elis Pavaje susține cu bucurie această inițiativă.

Citeşte şi ELIS PAVAJE construieşte o nouă fabrică la Arad