aparate aer conditionat Flanco - centrale termice Flanco - camere supraveghere Flanco

Noi servicii lansate de Flanco. Listă preţuri

16.10.2018

Flanco a anunţat că a lansat patru noi servicii pentru clienți săi. Compania îşi completează astfel oferta de servicii de instalare și întreținere pentru clienți cu patru noi oferte. Este vorba de: igienizarea aparatului de aer condiționat, verificarea și încărcarea cu freon a acestuia, instalarea camerelor de supraveghere și instalarea centralelor termice.

Ce spune conducerea Flanco?

Reprezentanţii Flanco afirmă că noile servicii se adaugă portofoliului deja foarte larg de servicii oferite.

“Ne dorim să le facem clienților viața mai ușoară și mai frumoasă, cu ajutorul tehnologiei. Asta înseamnă că implicarea noastră nu se încheie la casa de marcat, ci continuă și după ce aceștia se bucură de produsul achiziționat, în propriul cămin. Este motivul pentru care, prin intermediul partenerului nostru, Depanero, am extins numărul de instalatori locali, pentru a le putea asigura clienților noștri noi servicii de întreținere și instalare, în cât mai multe orașe din țară. Acestea se adaugă portofoliului deja foarte larg de servicii pe care îl oferim clienților noștri, sub umbrela Simplu – Ușor – Sigur”, spune Cătălin Croitoru, Director de achiziții Flanco Retail.

Curăţenie şi întreţinere aparate aer condiţionat Flanco

Curățarea și întreținerea aparatelor de aer condiționat sunt esențiale pentru o bună funcționare. În plus, acestea contează, mai ales, pentru asigurarea confortului și sănătății celor care folosesc aparatul de aer condiţionat.

“Specialiștii recomandă să igienizăm aparatul de aer condiționat de două ori pe an, de regulă primăvara și toamna, astfel încât să evităm posibilele mirosuri neplăcute, răspândirea bacteriilor și chiar declanșarea unor probleme respiratorii sau a alergiilor. De asemenea, dacă observăm că aparatul nu mai dă randamentul inițial, se impune o verificare din partea specialiștilor, care pot detecta și rezolva o posibilă pierdere de freon”, explică directorul de achiziții Flanco.

Clienţii pot cumpăra cele două servicii la prețurile de 160 de lei, respectiv 200 de lei.

Montare centrale termice Flanco

Instalarea centralei termice, indiferent dacă este una pe gaz sau una electrică, costă 625 de lei. Preţul acoperă acoperă întregul proces de instalare. Servicii incluse: demontarea centralei vechi, dacă este cazul, până la montarea celei noi și la obținerea autorizației de punere în funcțiune (ISCIR).

Instalare camere de supraveghere Flanco

Costul serviciului de instalare a camerelor de supraveghere variază în funcție de numărul acestora. Aşadar, costul este de 450 de lei pentru două camere şi 600 de lei pentru patru camere. Pe de altă parte, pentru opt camere de supraveghere instalarea costă 1.050 de lei.

“Pe lângă diversificarea paletei de servicii oferite, pentru noi a fost foarte important să le facem accesibile în cât mai multe zone din țară, în special în orașele medii și mici, unde numărul instalatorilor autorizați nu este la fel de mare”, spune Cătălin Croitoru.

Unde sunt disponibile noile servicii Flanco?

Cei interesaţi de noile serivicii lansate de Flanco trebuie să ştie că acestea sunt disponibile în peste jumătate din județele țării. Preţul deplasării specialiștilor este gratuit în 68 de orașe pentru serviciile destinate aparatelor de aer condiționat. De asemenea, costul este zero în 119 orașe pentru serviciul de instalare a camerelor de supraveghere și în 41 de localităţi pentru serviciul de instalare a centralei termice.

Serviciile de instalare acoperă următoarele aparate:

 • aragaz, hotă,
 • mașină de spălat vase şi rufe,
 • aparate incorporabile
 • schimbare sens uși frigider, combină frigorifică, boiler,
 • televizor cu suport de perete,
 • sisteme home cinema

Citeşte şi IONA deschide un magazin online de bijuterii de aur. Anunţul companiei

 

 

Citiți și despre:

 • Black Friday: Flanco a avut vânzări de 200 milioane de leiBlack Friday: Flanco a avut vânzări de 200 milioane de lei Compania Flanco Retail a raportat vânzări în valoare de 200 milioane de lei în cea de-a 7-a ediție de Black Friday, cu 30% mai mult comparativ cu anul precedent, când cel mai așteptat eveniment de shopping […]
 • Flanco se alătură rețelei de vânzare a iaBilet.roFlanco se alătură rețelei de vânzare a iaBilet.ro Începând cu luna februarie, retailerul electro-IT Flanco s-a alăturat celei mai mari rețele de vânzare de bilete din România, în urma parteneriatului încheiat cu iaBilet.ro, lider pe piața de ticketing […]
 • Câţi români vor cumpăra produse de Black Friday?Câţi români vor cumpăra produse de Black Friday? De Black Friday, românii vor cumpăra, în medie, două-trei produse, cele mai multe din categoria televizoarelor, electrocasnicelor mici și telefoanelor mobile, arată un studiu de piață al Millward Brown […]
 • Flanco: Vânzările prin credit, în creştere cu 25%Flanco: Vânzările prin credit, în creştere cu 25% Retailerul Flanco a anunţat creşterea vânzărilor prin credit, cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut, avansul puternic fiind susținut în special de cardurile de credit. Cele mai vândute categorii de […]
 • Flanco a inaugurat două noi magazineFlanco a inaugurat două noi magazine Flanco Retail a deschis două noi magazine în București, Flanco București Valea Oltului și Flanco București Drumul Taberei, în urma unei investiții de 340.000 de euro, compania încheind astfel anul cu 11 noi […]

O părere la “Noi servicii lansate de Flanco. Listă preţuri

 1. Pingback: Saint-Gobain vata minerala fabrica Isover Ploiesti | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.