Stiri: Retail

Sisteme de incalzire Brico Depot - Campanie reduceri

Sisteme de încălzire Brico Depôt: Compania anunță o campanie cu super premii

27.08.2019

Sisteme de încălzire Brico Depôt. Retailerul de bricolaj își pregătește clienții pentru sezonul rece cu o campanie cu super premii. Compania, parte a Kingfisher, anunță disponibilitatea la vânzare a mai multor produse pentru încălzirea locuinței.

Sisteme de încălzire Brico Depôt. Premii

Noua campanie este valabilă în perioada 26.08-30.09.2019. Aceasta se desfășoară în toate cele 34 de magazine Brico Depôt din România. Campania este însoțită de o tombolă cu premii. Astfel, la cumpărături de minimum 200 de lei din cadrul magazinelor Brico Depôt sau prin intermediul serviciului Click and Reserve, clienții care se înscriu pe site-ul www.bricodepot.ro/tombola-dacia-duster pot câștiga una dintre cele trei Dacia Duster oferite ca premiu.

Sisteme de încălzire Brico Depôt. Soluții complete

”Credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, iar obiectivul Brico Depôt este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor. Casele în care locuim trebuie să fie confortabile și primitoare, indiferent de temperaturile sau vremea de afară, de aceea alegerea soluțiilor potrivite este esențială. Mai ales în sezonul rece”, au anunțat reprezentanții retailerului de bricolaj.

Brico Depôt vine, așadar, mai aproape de clienții săi cu soluții complete de îmbunătățire a sistemului de încălzire a locuinței. Aceste proiecte se află în topul celor mai frecvente proiecte de îmbunătățire a casei.

În magazinele Brico Depôt cei interesați pot găsi produsele de care au nevoie:

  • centrale pe gaz cu schimbător de căldură din aluminiu sau cu funcție de protecție contra înghețului
  • radiatoare din oțel sau portprosop
  • aeroterme
  • boilere electrice anticalcar
  • sobe din teracotă

Cumpărate separat, soluțiile de încălzire a locuinței ne ajută să trecem mai ușor peste sezonul rece, cu toate acestea specialiștii Brico Depôt recomandă o abordare de ansamblu în orice proiect de îmbunătățire a locuinței.

Sisteme de încălzire Brico Depôt. Parchetul și ferestrele casei

Totodată, este important să acordăm atenție și altor zone din casele noastre, pentru a ne asigura că rezultatul final va fi o locuință cu adevărat confortabilă și sustenabilă. Astfel, poate fi necesară înlocuirea parchetului vechi cu unul nou, rezistent la trafic intens și care păstrează căldura mai bine sau schimbarea ferestrelor și ușilor cu unele noi, din sticlă termoizolatoare și cu garnituri de etanșare.

Sisteme de încălzire Brico Depôt. Izolația casei

În sezonul rece, izolația casei nu ar trebui nici ea neglijată. La Brico Depôt găsiți produsele potrivite pentru o casă eficientă energetic: de la vată de sticlă cu o foarte bună conductivitate termică, până la polistiren extrudat, ideal pentru izolarea termică a acoperișurilor și pereților.

Achitarea produselor în rate

Pe lângă aceste soluții, compania le oferă clienților diverse posibilități de plată. Printre acestea se numără și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.

Noua campanie este însoțită de un catalog exclusiv online, valabil în perioada 26.08 – 30.09.2019 și disponibil la adresa: https://www.bricodepot.ro/catalog/incalzire-si-confort/ și în aplicația Brico Depôt.

Citește și Strategia Națională de Vaccinare, finanțată din bani europeni