Stiri: IT&C

mobilPay Wallet - Speed Taxi

Cursele Speed Taxi pot fi plătite cu mobilul, prin aplicația mobilPay Wallet

05.11.2018

Clienții Speed Taxi pot plăti, începând de luni, cursa de taxi direct cu telefonul mobil. Pentru a face acest lucru este nevoie doar de trei click-uri. Plata este disponibilă prin mobilPay Wallet, singurul portofel digital din țara noastră cu care se pot face plăți în toate mediile:

  • în magazinele online ale comercianților
  • la casele de marcat
  • direct în aplicație

După terminarea unei curse Speed Taxi, clienții au posibilitatea să ceară plata cu mobilul. Ei trebuie să scaneze codul QR disponibil în mașină, utilizând funcția Scan&Pay a aplicației. După aceea, aceștia vor alege în aplicație cardul cu care doresc să plătească, iar la final confirmă plata.

În urma acestui acord, mobilPay Wallet își extinde portofoliul de servicii din categoria transport în zona industriei de taxi. Această categorie se adaugă biletelor sau abonamentelor de transport public disponibilă în orașe precum Cluj Napoca, Alba-Iulia, București, Constanța, Ploiești sau Turda.

MobilPay Wallet: Ce spun reprezentanții mobilPay.com?

Reprezentanții mobilPay.com spun că în urma parteneriatului serviciile oferite s-au diversificat.

„Prin fiecare nou parteneriat continuăm să ne diversificăm serviciile și să transformăm mobilPay Wallet într-o soluție de plată la îndemână pentru tot mai multe activități cotidiene. Utilizatorii noștri au de acum posibilitatea să plătească cursa de taxi la orice oră printr-o operațiune simplă, direct de pe telefon, scutind astfel timp și fără grija de a avea întotdeauna numerar la ei”, a declarat Felix Crișan, CTO & Co-founder mobilPay.com

Ce spune conducerea Speed Taxi?

De asemenea, conducerea Speed Taxi spune că acordul este unul inovativ pe piața serviciilor de taxi.

„Fiind cel mai mare dispecerat taxi din Bucureşti şi din ţară şi promoterul celor mai noi tehnologii pe piaţa taxi din România, am ales un partener inovativ, pe măsura noastră”, declară Andrei Gafița, CEO și Founder, Speed Taxi.

MobilPay Wallet este primul portofel digital din România. Aplicația este dezvoltată în parteneriat cu NETOPIA Payments.

Citește și Cu câți bani s-a împrumutat Ministerul Finanțelor până la finele lunii octombrie?