Stiri: Constructii

Stejeris Brasov apartamente

Stejeriș Brașov: Aproape 90% din apartamente sunt deja vândute

16.10.2019

Stejeriș Brașov apartamente. Vânzările de apartamente din prima fază a proiectului rezidențial Stejeriș se apropie de pragul de 90%. Stejeriș este proiectul arhitecților-dezvoltatori REDESIGN. Stejeriș este un proiect rezidențial exclusivist format din opt clădiri cu regim mic de înălțime, dominat de spații verzi, având în total 82 de apartamente, duplexuri și unități de tip penthouse. Stejeriș este amplasat în zona istorică a Brașovului, pe drumul spre Poiana Brașov, la 5 minute de centrul orașului și la 15 minute de pârtiile de schi.

Proiectul rezidențial Stejeriș este dezvoltat de către REDESIGN. Investiția totală este estimată la peste 15 milioane de euro.

Stejeriș Brașov apartamente. 41 de locuințe

Prima fază a proiectului cuprinde trei clădiri cu un număr total de 41 de apartamente. Acestea vor fi finalizate în primul trimestru din 2020.

Gradul de contractare din prima fază este de aproape 90%, în timp ce din faza imediat următoare, ce include două clădiri cu livrarea programată în trimestrul  III 2020, s-au contractat peste 50% din unități.

Stejeriș Brașov apartamente. Ce spune dezvoltatorul proiectului?

Ionut Guțiș, Managing Partner REDESIGN: „Ritmul vânzărilor a fost în linie cu așteptările noastre, și anume, deși mixul de apartamente din Stejeriș include momente speciale pentru fiecare tip de locuinţă, începând de la cele cu 2 sau 3 camere, cu ferestre largi pe toată lungimea livingului sau dormitoarelor, duplexuri pe două etaje, apartamente penthouse sau loft cu spații pe dublă înălţime şi pereţi cortină de până la 6 metri înălţime, în primele luni de la lansarea proiectului majoritatea discuțiilor si contractelor încheiate au vizat unități de 2 sau 3 camere. Apoi, în vara acestui an, pe măsură ce lucrările de construcții au evoluat şi clienții au putut admira priveliștea spectaculoasă direct din viitoarele apartamente, interesul a crescut foarte tare”.

Stejeriș Brașov apartamente. Firma care administrează proiectul

REDESIGN va administra complexul şi după predarea apartamentelor. Compania are ca principal obiectiv menţinerea unui standard înalt de locuire, în linie cu specificul exclusivist al proiectului.

Serviciile de administrare vor include şi opțiunea de management al apartamentelor în scopul închirierii în regim hotelier sau pe termen mediu și lung, pentru un număr limitat de unități.

Apartamente complet finisate

Apartamentele din cadrul Stejeriș se vor livra complet finisate, inclusiv cu mobilierul de bucătărie, în acest scop, REDESIGN încheind un parteneriat cu KUXA Studio.

Citește și Insolvență retail 2019: Dificultăți majore pentru companiile din comerț