Stiri: Sanatate

Synevo laborator Ploiesti - centru de recoltare

Synevo România deschide un nou laborator și centru de recoltare

28.03.2019

Synevo România a anunțat că a deschis la Ploiești al 17-lea laborator al rețelei. Tot acolo va funcționa și un centru de recoltare. Este vorba de al patrulea centru de acest tip deținut de Synevo în Ploiești.

Synevo laborator Ploiești. Cele mai noi tehnologii

Laboratorul Synevo Ploiești este echipat cu tehnologii avansate în domeniul diagnosticului paraclinic. Acestea sunt aliniate standardelor înalte de calitate ale companiei.

Laboratorul din Ploiești este dotat cu o linie integrată de biochimie și imunochimie și oferă servicii de microbiologie precum identificarea automată a microorganismelor sau rezistența la antibiotice.

De asemenea, centrul de recoltare dispune de un cabinet pentru recoltare probe de sânge și unul pentru recoltare probe ginecologice.

Synevo laborator Ploiești. Adresă

Atât laboratorul, cât și centrul de recoltare sunt localizate central, în spatele Parcării Omnia, pe strada Gheorghe Cantacuzino, Nr. 25 C.

„Investiția într-un astfel de laborator dotat cu aparatură și tehnologie modernă aduce multe beneficii pacienților din Ploiești și din județul Prahova. Suntem acum în măsură să oferim o gamă mai largă de teste și aceleași rezultate sigure într-un timp mai scurt”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional zona Sud Synevo România.

Synevo este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din țara noastră.

Despre Synevo România

Laboratorul Central Synevo din București este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un centru regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est.

Pe lângă acest laborator compania mai deține în România alte unități de acest tip în București (trei laboratoare), Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Rădăuți, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Anul trecut Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare în toată țara, iar de la începutul anului 2019 a deschis alte șase puncte de recoltare în județele Timiș, Vaslui, Suceava, Călărași și București.

Citește și Noi reguli privind drepturile de autor, la nivel european