Stiri: Companii

Targul Cadourilor de Craciun 2018 si Antique Market 2018

Târgul Cadourilor de Crăciun 2018 si Antique Market 2018

03.12.2018

Târgul Cadourilor de Crăciun 2018 va avea loc în perioada 7-9 decembrie, la Romexpo. Tot în aceeași perioadă, este organizat și Antique Market.  Timp de trei zile, vizitatorii vor putea cumpăra dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă și decoraţiuni specifice sărbătorilor, în cadrul Târgului Cadourilor de Crăciun 2018.

Astfel, Romexpo se transformă în locația ideală pentru cumpărăturile de Crăciun dedicate atât celor mici, cât şi părinţilor sau bunicilor, prietenilor sau colegilor. Companiile participante au pregătit reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada evenimentului.

Târgul Cadourilor de Crăciun 2018. Produse

La Târgul Cadourilor de Crăciun 2018, vizitatorii pot cumpăra atât produse culinare tradiţionale românești, cât și preparate gourmet. Totodată, nu lipsesc sortimentele de ceai, cafea și ciocolată.

Cei prezenți la Târgul Cadourilor de Crăciun 2018 vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă și cadouri elegante, precum:

  • bijuterii,
  • haine de blană,
  • încălțăminte și marochinărie.

Târgul Cadourilor de Crăciun 2018. Publicul este întâmpinat și cu o paletă diversificată de ornamente și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, tot la Târgul Cadourilor de Crăciun 2018 copiii vor putea participa la ateliere de creație, momente artistice muzicale și coregrafice, precum și la confecționarea cadourilor pentru cei dragi, dar și a propriilor jucării și decorațiuni pentru brad.

Antique Market 2018 – Târgul de obiecte de artă și antichități

Atmosfera de sărbătoare de la Romexpo este completată de Antique Market.

În aceeași perioadă (7-9 decembrie), are loc, la Romexpo, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor.

La Antique Market se găsesc piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

Astfel, Târgul de obiecte de artă și antichități oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege un cadou marcat de istorie, dintre care se numără:

  • obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare;
  • tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii;
  • obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi;
  • obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi.

Intrarea la cele două evenimente este liberă, accesul vizitatorilor începând de vineri, 7 decembrie, ora 10:00.

Program de vizitare – Târgul Cadourilor de Crăciun 2018 și Antique Market 2018:

• 7-8 decembrie 2018, orele: 10:00 – 19:00;
• 9 decembrie 2018, orele: 10:00 – 18:00;

Loc de desfăşurare:

  • Târgul Cadourilor de Crăciun – Pavilionul C2;
  • Antique Market Pavilioanele – C4 și C5;

Mai multe informații găsii pe www.expo-cadou.ro și pe www.antiquemarket.ro

Citește și Ce trebuie să știe părinții despre contul de economii Junior Centenar?