Slide

Stiri: Retail

Targul de Craciun Hornbach

Se deschide Târgul de Crăciun Hornbach!

19.11.2019

Târgul de Crăciun Hornbach. Retailerul anunță inaugurarea Târgului de Crăciun pentru cel de-al 12-lea an consecutiv. Evenimentul special cuprinde amenajarea unei zone special destinate Sărbătorilor de iarnă pe o suprafață de circa 250 mp în cadrul celor șase magazine locale. Când vine vorba de produsele care vor atrage cei mai mulți clienți, estimările companiei arată că instalațiile high tech pentru brad și globurile LED sau cele din sticlă suflată se vor afla în top, alături de brazii naturali.

Târgul de Crăciun Hornbach. Ce spune conducerea retailerului?

„Românii sunt din ce în ce mai interesați de tehnologie, alegând produse inedite chiar și atunci când este vorba despre Sărbătorile de iarnă. Astfel, sortimentul nostru din acest an pe categoria produselor pentru Crăciun va cuprinde și instalații de brad SMART, ce pot fi controlate de la distanță prin intermediul unei aplicații disponibile atât în Google Play, cât și în App Store“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Reprezentantul companiei a estimat că românii vor fi interesați, de asemenea, și de globurile din sticlă sau vârfurile de brad cu LED produse în Germania. La acestea se adaugă și cele din sticlă suflată, care au un design deosebit.

Târgul de Crăciun Hornbach. Noutățile din 2019

„Printre noutățile din acest an în magazinele Hornbach se numără și figurinele gonflabile de mari dimensiuni sau brazii artificiali cu o înălțime de peste 4 metri. Toate acestea se adaugă unui sortiment bogat de decorațiuni, plante și mai ales brazi naturali sau artificiali, de diverse dimensiuni, care însumează peste 1.000 de produse dedicate Crăciunului“, a mai adăugat Mugurel-Horia Rusu.

Articole pentru decorarea grădinilor

Hornbach dispune și de o gamă variată de articole speciale pentru decorarea grădinilor. Potrivit companiei, românii investesc tot mai mult în produse de sezon pentru amenajarea zonelor exterioare ale casei. Instalațiile LED interconectabile și figurinele cu inspirație de Crăciun sunt cele mai cerute.

Tendințele pieței locale arată și o orientare tot mai mare a românilor către produse de calitate superioară.

Târgul de Crăciun Hornbach. Bradul natural Abies Nordmanniana

În ceea ce privește articolul-vedetă – bradul natural Abies Nordmanniana -, românii sunt tot mai interesați de a achiziționa produse provenite din plantații sustenabile.

Recunoscuți pentru coronamentul bogat și rezistența în timp, brazii proveniți din următoarele țări se vor situa în topul preferințelor clienților:

  • Danemarca
  • Germania

Gama pentru Crăciun, disponibilă și în magazinul online.

„În fiecare an, Târgul de Crăciun Hornbach are un impact pozitiv asupra cifrei de afaceri a companiei. Astfel, și în acest an mizăm pe acest lucru. Mai mult decât atât, întregul sortiment din gama pentru Crăciun se poate regăsi și în magazinul online și suntem convinși că va atrage un număr mare de clienți“, a completat Mugurel-Horia Rusu.

Citește și Cât de des sunt vizate companiile din România de inspecții fiscale?