Slide

Stiri: Companii

Altex Travel

Târgul de Turism al României 2018 a avut peste 10.000 de vizitatori

21.11.2018

Târgul de Turism al României 2018 s-a încheiat. Nu mai puțin de 10.000 de vizitatori și-au planificat vacanțele în cele mai frumoase destinații. Astfel, în perioada 15-18 noiembrie 2018, la ROMEXPO, s-a desfășurat ediţia aniversară a Târgului de Turism al României.

10.000 de români au avut la dispoziție cea mai variată ofertă pentru petrecerea timpului liber.

Fie că vorbim de locuri din țara noastră sau destinații exotice, Târgul de Turism a satisfăcut toate cerințele pasionaților de călătorii.

Târgul de Turism al României 2018. 215 companii

În total, 215 companii au expus pe o suprafață de 10.200 de metri pătrați. Spațiul de expoziție a fost în creștere cu 36% față de ediția din 2017. Companiile prezente și-au întâmpinat publicul cu cele mai avantajoase pachete turistice:

  • asigurări de călătorie şi alte servicii complementare – transport,
  • bilete de călătorie
  • reduceri considerabile aplicate pachetelor de călătorie către destinaţii exotice
  • accesorii utile, unice, moderne şi adaptabile, în funcţie de tipul şi scopul călătoriilor

Gradul de internaţionalizare a Târgului de Turism al României a fost de 17%. Per total, 17 ţări și-au promovat zonele şi obiectivele turistice: Albania, Bulgaria, Chile, Cuba, Cehia, România, Germania, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Luxemburg, Republica Moldova, Palestina și Serbia.

Ediția de toamnă a Târgului de Turism 2018 a beneficiat de participarea oficială a următoarelor țări: Bulgaria, Cuba, India, Indonezia, Palestina.

Târgul de Turism al României 2018. Zone cu potențial turistic

Zonele cu potențial turistic mare au fost promovate prin intermediul consiliilor judeţene şi locale. Astfel, publicul a avut ocazia de a afla informaţii despre: peisajele fascinante ale României, din toate regiunile ţării, despre istorie şi valori culturale artistice şi gastronomice din:

județele: Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Botoșani, Caraș-Severin, Constanța, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Suceava, Vâlcea.
orașele: Băile Herculane, Botoșani, București, Dorohoi, Mangalia, Moreni, Piatra Neamț, Techirghiol, Vatra Dornei;
comunele: Aroneanu, Copalnic, Cotnari, Drânceni, Mănăștur, Tătăruși, Tupilați.

Târgul de Turism al României 2018 Romexpo. Vacanțe pentru Crăciun și Revelion

Companiile prezente s-au prezentat și cu promoții speciale pentru petrecerea Sărbătorilor de Iarnă în zonele de munte din țara noastră.

Pasionații de călătorii au fost așteptați și cu oferte speciale la cele mai frumoase destinații din străinătate. Timp de patru zile, vizitatorii au avut ocazia să se informeze şi să aleagă vacanţele sau călătoriile care s-au pliat cel mai bine pe bugetele şi stilul lor de viaţă, către destinaţii precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania.

Totodată, evenimentul a fost locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri din industria turismului.

Citește și ACIBADEM Turcia oferă servicii medicale de top. Ce premiu a primit?