Stiri: Retail

TeCOMM Bucuresti 2019

TeCOMM București 2019 are loc miercuri

09.04.2019

Miercuri, 10 aprilie, are loc TeCOMM eCommerce Conference&Expo. Evenimentul este organizat la București în cadrul JW Marriott Grand Hotel. Evenimentul dedicat unei industrii în creștere, cea a ecommerce-ului, reunește proprietari de business online, furnizori din domeniu, start-upuri curajoase, investitori și profesioniști din domeniul eCommerce. Aceștia vor avea parte de o zi de învățare și networking și vor beneficia de aflarea unor soluții de afaceri și know-how internațional de la cei mai bine pregătiți oameni din industrie.

TeCOMM București 2019. Agenda completă: 16 ore de conținut aplicabil

”Trendurile din industrie pun accent pe personalizarea experienței de cumpărare a consumatorului final, aspect care se reflectă și în conținutul oferit în cadrul evenimentului”, afirmă organizatorii.

Sub motto-ul “eCommerce made personal”, nu mai puțin de 20 de speakeri dau mai departe comunității de eCommerce din țara noastră din experiența lor într-o singură zi, pe șase scene diferite:

TeCOMM București 2019. Prima parte a zilei

1. Main stage – Inovația în eCommerce, automatizarea proceselor, engagement sau cum pot roboții software să eficientizeze task-urile repetitive în eCommerce sunt doar câteva dintre prezentările care contribuie la personalizarea experienței de cumpărare a utilizatorului final. Speakerii prezenți pe scena TeCOMM sunt atât din țară, cât și din străinătate.

Printre speakerii care vor împărtăși din experiența lor în cadrul evenimentului se numără:

  • Nick Lansley (Director and Innovation Insider | Nick Lansley’s Innovation Lab) cel care a lansat retailerul Tesco în eCommerce
  • Jan Lastuvka (CEO | MonkeyData), Wouter van Horssen (Manager Customer Loyalty @ ING Netherland)
  • Rareș Bănescu (CEO & Founder | Retargeting.biz)
  • Florin Toma (e-Commerce Manager @ DHL Express Romania)
  • Marius Costin (Country Manager @ PayU)

2. Cross-border Forum Stage powered by PayU – TeCOMM în parteneriat cu Gomag creează pentru piața din România ghidul destinat magazinelor online care vor să-și extindă activitatea la nivel internațional. Ghidul este disponibil online în mod gratuit și cuprinde pas cu pas, tot ce are nevoie un business pentru a putea face performanță dincolo de granițele țării: logistică, platformă, curierat, marketing ș.a.m.d.

TeCOMM București 2019. A doua parte a zilei:

1. Workshop-uri practice despre comunicare, roboți software, AI chatbots, social media și procese decizionale susținute de Sorin Despot (FinTech Marketer @ Twispay), Gabriel Caramis (CEO @ Woobble), Xenia Muntean (CEO @ Planable.io) și Dan Koblicska – Talent Manager @ Altran România.

2. Masterclass susținut de Cătălin Matei – CEO @ Increase Media, pune accent pe strategiile de social media care contribuie la dezvoltarea magazinului online în 2019, personalizat pe fiecare domeniu de activitate, sesiune de întrebări și răspunsuri;

3. Masterclass susținut de Ivan Imhoff – CEO @ CR Optimization Academy | Cognytive ltd. axat pe psihologia consumatorului, deciziile de cumpărare și metode de cercetare pentru optimizarea ratei de conversie;

4. Google Atelierul Digital Consultancy – este oportunitatea de a învăța în termeni de performanță cum poți dezvolta un business cu ajutorul Google, având totodată parte și de consultanță gratuită.

TeCOMM București 2019. Platforma Brella

Pe tot parcursul zilei participanții au la dispoziție accesul în Brella. Este vorba de platforma de networking intuitiv implementată pentru prima dată în România. Accesul în platformă se face în cinci pași simpli: descărcarea aplicației (disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS), logarea cu un singur clik, introducerea codului de eveniment tecomm2019, setarea intereselor și happy networking!

Speakerii sunt prezenți în zona expozițională pentru a răspunde întrebărilor și a se implica în discuții cu participanții. Libero Events încurajează participanții să fie cât mai implicați și să pună întrebările care să le rezolve diverse probleme.

Citește și Octagon a intrat în insolvență. Cine este administratorul judiciar al companiei?