The Mark cladire birouri Deloitte Romania

Deloitte România se mută în clădirea The Mark

29.10.2018

Deloitte România a anunţat că se mută în clădirea The Mark. Compania precizează că deja a semnat contractul de închiriere. Noul birou se află în vecinătatea Pieței Victoriei. Mutarea propriu-zisă va avea loc în prima jumătate a anului 2019.

Nu mai puţin de 700 de angajați care lucrează acum în clădirea America House vor ocupa ultimele opt etaje ale turnului închiriate de Deloitte România. Noile birouri însumează peste 8.500 de metri pătrați.

Aflată la intersecția străzilor Buzești și Calea Griviței, The Mark este un proiect de clasă A. Acesta cuprinde două clădiri de birouri care vor fi dotate cu echipamente de ultimă generație. Astfel, se crează un spațiu ușor de utilizat, sustenabil și eficient din punct de vedere energetic.

The Mark clădire birouri: Ce spun reprezentanţii Deloitte România?

„Acest pas marchează o nouă etapă în dezvoltarea Deloitte România, care a devenit, în cei 26 de ani de prezență locală, unul dintre liderii pieței de consultanță și audit și unul dintre cei mai căutați angajatori. Viitorul nostru sediu va oferi spațiul ideal pentru a cultiva potențialul organizației, creând un mediu de lucru spațios, plăcut și multifuncțional, care va facilita atât munca în echipă, cât și relaxarea, precum și interacțiunea cu clienții noștri, fiind amplasat într-o zonă centrală și ușor accesibilă”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România.

The Mark clădire birouri: Facilităţi pentru Deloitte România

În plus, The Mark va deţine o fațadă inteligentă. Aceasta va permite pătrunderea luminii naturale, precum și controlul iluminării și al temperaturii.

Noile birouri sunt uşor accesibile cu mijloacele de transport în comun și privat. Acestea dispun şi de locuri de parcare pentru biciclete și puncte pentru încărcarea mașinilor electrice.

Contractul de închiriere dintre Delloite şi The Mark a fost intermediat de Knight Frank România.

The Mark este deținută de compania austriacă S IMMO AG.

The Mark clădire birouri: Ce spune proprietarul clădirii?

„Prin toate proiectele noastre, ne propunem să oferim calitate, tehnologie de ultimă generație și sustenabilitate. Dar mai ales vrem să oferim satisfacție clienților noștri. Suntem încrezători că The Mark adaugă valoare noii zone centrale de business a orașului și că va fi un loc plăcut și eficient pentru Deloitte”, a declarat Daniela Bădulescu, Country Manager, S IMMO România.

Citeşte şi Grevă: Transportul public de persoane între București și Ilfov, suspendat de miercuri

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Deloitte România se mută în clădirea The Mark

  1. Pingback: HR Strategic 2018: Cand are loc evenimentul? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.