Stiri: Companii

The Woman 2019

The Woman 2019 are loc pe 28 martie

05.03.2019

The Woman 2019 are loc pe 28 martie la Wonderland Resort. Ajuns la cea de-a opta ediție, evenimentul pune accent pe liderii implicați în comunitate care militează pentru valorile în care cred. Înscrierile continuă pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro/conference.

The Woman 2019. Leadership-ul feminin

”Leadership-ul feminin implică o viziune axată pe emoție, colaborare, fermitate, valori și principii autentice. Avem atât de multe exemple în jurul nostru care ne demonstrează că înainte de a fi un manager bun, ești partenerul de business al celor cu care construiești. Respectul, autenticitatea, asumarea rolului și recunoașterea meritelor sunt doar câteva dintre atributele femeilor pe care The Woman Leadership Conference alege să le pună în lumină an de an”, spun organizatorii The Woman 2019.

The Woman 2019. Ioana Enache

Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia, a confirmat prezența în cadrul The Woman Leadership Conference.

În cei 27 de ani de experiență, Ioana Enache și-a definit stilul de leadership, pentru a avea impact și eficiență în raport cu echipa și partenerii săi. Ea și-a păstrat însă autenticitatea și a rămas fidelă valorilor personale.

În plus, Ioana Enache crede în nevoia fiecăruia de a decide, de a fi responsabilizat, de a deveni un model pentru tot ce derivă din proiectele de care se ocupă si această abordare i-a adus numeroase satisfacții și a ajutat-o să definească #leadershipwithgrace.

Ea mai consideră că “leadership with grace” se regăsește în modalitatea ei de a construi business și relații în fiecare zi, iar despre Amway spune că este o companie cu valori autentice, care a adus valoare în viața numeroșilor săi parteneri.

The Woman 2019. Alina Dumitru

”Leading from the Heart” este stilul de leadership pe care și Alina Dumitru l-a adoptat în calitate de Manager General Zepter România. Pe parcursul carierei, ea s-a dedicat educației, fiind profesor de limba engleză, iar mai apoi a activat în aviația comercială și cea privată.

„Întreaga filosofie Zepter este despre oameni, motiv pentru care sunt aproape de ei și încerc să educ prin puterea exemplului. M-am înconjurat de o echipă experimentată, responsabilă, cu ajutorul căreia facem lucruri minunate. Astfel am înțeles că „It is about living the story, not telling the story” declară Alina Dumitru

Gala premiilor The Woman 2019

”Recunoașterea meritelor femeilor implicate în comunitate a fost întotdeauna una dintre valorile The Woman. An de an, comunitatea s-a bucurat de prezențe naționale și internaționale, femei care și-au asumat roluri de management, care au înțeles că prin implicarea proprie pot schimba mentalități, dezvolta oameni și susține eforturile celor din jur”, mai anunță organizatorii evenimentului.

Astfel, The Woman premiază femeile remarcabile care:

  • și-au asumat riscuri
  • au depășit limite
  • au avut un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte
  • au reușit să inspire și să educe prin multă pasiune și dedicare

The Woman 2019. Invitați speciali

În acest context, pe 28 martie, alături de Ioana Enache și Alina Dumitru, în fața comunității The Woman vin și:

  • Nevin Çolak, Vicepreședintele Turkish Airlines Inc. cu 10.000 de însoțitori de zbor în echipă
  • Christina Van Loo, de șapte ori campioană națională la acro-gimnastică în USA, desemnată Atletul Decadei în 1980 și Atletul Olimpic al Anului în 1988
  • Irina Rimes, cântăreață și compozitoare cu o ascensiune uimitoare în ultimii trei ani de carieră
  • Dite Dinesz, jurnalista din spatele proiectului “Izolați în România”.

Citește și Decathlon invită românii să facă sport