The Woman 2019

The Woman 2019: Conferinţa care te inspiră şi motivează

23.10.2018

Conferința de Leadership Feminin The Woman 2019 va avea loc pe data de 28 martie. Evenimentul aduce în prim-plan peste 700 femei -lider, alături de vorbitori care inspiră și motivează atât pe plan profesional, cât și personal.

The Woman este cel mai important eveniment de acest gen din ţara noastră și se află deja la cea de-a opta ediție.

The Woman 2019: Christine Van Loo

Christine Van Loo – atletul campion american, singura campioană națională şapte ani la rând în acro-gimnastică, vine la evenimentul din martie 2019, în calitate de speaker.

Ea reprezintă dovada clară că oamenii obișnuiți pot realiza extraordinarul.

Cunoscută de-a lungul timpului ca Female Olympic Athlete of the Year for Sports Acrobatics, Christine Van Loo, acrobat american, a fost şapte ani la rând campioană națională în acro-gimnastică, recunoscută la nivel internaţional și este atletul campion care performează anual în fața a peste 250.000 oameni. De asemenea, ea este acrobat de top la „Cirque de la Symphonie”, fondator & CEO VisionAerialist, LLC, a colaborat cu Britney Spears, a deschis spectacolul lui Paul McCartney și surprinde cu fiecare eveniment prin energia sa debordantă și talentul său.

”Învățând să cred în mine însămi, mai ales pentru că am început încă din copilărie să fiu atlet, am descoperit că fiecare experiență extraordinară a devenit posibilă prin acest lucru. Ca lider al schimbării, iubesc să ajut femeile să își dezvolte încrederea în propria persoană pentru a reuși să-și depășească astfel propriile limite”, spune Christine.

The Woman 2019: Dr. Nevin Çolak

De asemenea, liderul feminin care are în management peste 10.000 de însoțitori de bord, dr. Nevin Çolak, este speaker în primăvara lui 2019 la The Woman.

Nevin Çolak și-a început cariera în 1993 la Turkish Airlines.

După 17 ani petrecuți ca și Cabin Crew în zborurile companiei, ea a continuat să lucreze pe posturi precum Cabin Training Instructor, Planning Chief si Cabin Training Manager.

La ora actuală, ea ocupă o poziție de top management. Mai exact, este Senior Vice-Președinte pentru peste 10.000 de însoțitori de bord ai Turkish Airlines. În plus, ea este în echipă de mai bine de 25 ani.

Dacă ar fi să vorbească despre motivele pentru care este un lider al schimbării, dr. Nevin Çolak ar preciza trei principii ale schimbării:

  • a crede în misiune – mindset-ul,
  • a planifica misiunea – disciplina,
  • a comunica viziunea – engagement-ul.

Despre The Woman 2019:

Conferinţa The Woman motivează, educă și susține acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira și a conecta business-uri.

Înscrierile pentru conferință continuă pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference.

Citeşte şi Factori care influenţează decizia de cumpărare

 

 

 

Citiți și despre:

  • The Woman 2019 are loc pe 28 martieThe Woman 2019 are loc pe 28 martie The Woman 2019 are loc pe 28 martie la Wonderland Resort. Ajuns la cea de-a opta ediție, evenimentul pune accent pe liderii implicați în comunitate care militează pentru valorile în care cred. Înscrierile […]
  • The Woman 2019: Cum să devii un lider al schimbării?The Woman 2019: Cum să devii un lider al schimbării? Seria de conferinţe The Woman continuă şi în 2019. Evenimentele au ca temă principală "Cum să devii un #LeaderofChange? - lider al schimbării". Cel mai mare eveniment de leadership feminin din România […]
  • Maia Morgenstern va participa la The WomanMaia Morgenstern va participa la The Woman Maia Morgenstern va participala cea de-a V-a ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman. Evenimentul va avea loc în 10 martie 2016, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, şi va reuni peste 300 de […]
  • Gabriela Szabó participă la conferinţa The WomanGabriela Szabó participă la conferinţa The Woman Gabriela Szabó, multipla campioană mondială la atletism, vine la Cluj – Napoca, în perioada 14 – 15 martie, pentru a discuta cu peste 500 de femei lideri în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman […]
  • Conferinţa The Woman – Oamenii de succes sprijină cauzele socialeConferinţa The Woman – Oamenii de succes sprijină cauzele sociale Conferinţa The Woman promovează în cadrul fiecărei ediții o asociație sau un proiect umanitar, pentru că un „business” presupune şi să întorci spre comunitate o parte din ce ai primit. Prin urmare, Amalia […]

2 păreri la “The Woman 2019: Conferinţa care te inspiră şi motivează

  1. Pingback: Coaching definitie. Tehnici de coaching: Sfaturi simple | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Ce este coaching-ul? Tehnici simple pe care le poţi aplica

Comentariile nu sunt permise.