Stiri: Retail

Emma Lambda preia Stratum Energy România

Tranzacții importante pe piața de retail din România

09.03.2020

Tranzacții retail România. Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Montecristo Retail Ro S.R.L. intenționează să preia companiile Great United Trading s.r.o, Win Bright Limited și, în mod indirect, Timeout Italia S.R.L. Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune de preluare nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România.

Tranzacții retail România. Montecristo Retail

Montecristo Retail RO S.R.L. comercializează, pe piața românească, îmbrăcăminte și încălțăminte aparținând brandurilor „Kenvelo”, „Lee Cooper” și „Timeout”.

Tranzacții retail România. Great United Trading

Great United Trading s.r.o. are ca obiect de activitate comercializarea cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte prin magazinele proprii din Republica Cehă, fiind în același timp furnizor pentru Montecristo Retail RO S.R.L.

Tranzacții retail România. Win Bright

Win Bright (Asia) Limited este o companie înființată cu scopul de a deține dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate și nu are un alt obiect de activitate.

Tranzacții retail România. Timeout Italia

Timeout Italia S.R.L. este deținută de către Great United Trading s.r.o. și activează pe piața comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte din Italia.

Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Tranzacții retail România. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă. Acest lucru se va întâmpla după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și Pachete turistice DERTOUR: ”Rezervă liniștit, anulează gratuit”