Triathlon Arena 2019 - Baneasa Shopping City

Triathlon Arena 2019, organizat și în acest an de Băneasa Shopping City

27.09.2019

Triathlon Arena 2019. Băneasa Shopping City organizează ediția a II-a de Triathlon Arena. Este vorba de un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio.

Evenimentul va avea loc pe 4 octombrie, începând cu ora 19:00. Un participant va trece prin toate cele trei probe.

Triathlon Arena 2019. Juriul

Cele trei jocuri – Fifa, biliard și bowling – vor fi arbitrate de către:

  • Tudor Buțan – jucător profesionist FIFA, membru al echipei naționale de FIFA – Fifa 20
  • Ovidiu Cristea – multiplu campion național și vicecampion est-european – biliard
  • Cătălin Gheorghe – multiplu campion național, actual campion european – bowling

Ce spun reprezentanții Băneasa Shopping City?

„Competiția Triathlon Arena a ajuns la a doua ediție organizată în Băneasa Shopping City și a fost creată special pentru clienții noștri pasionați de jocuri și distracție. Profesioniștii din domeniu, matinalii de la Virgin Radio și premiile sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale serii. Suntem nerăbdători să înceapă competiția și să îi descoperim pe cei mai talentați jucători dintre toți participanții”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City.

Triathlon Arena 2019. Jocuri demonstrative

Evenimentul va începe cu jocuri demonstrative susținute de către Tudor Buțan, jucător profesionist de FIFA în echipa națională a Federației Române de Fotbal, Shurubel, Ionuț Bodonea și Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio.

Triathlon Arena 2019. Premiile oferite

Desemnarea câștigătorilor se va face pe baza cumulării punctelor obținute de fiecare participant în parte la cele trei probe. Primii opt clasați vor primi premii atrăgătoare, dar și vouchere. De asemenea, persoanele clasate pe următoarele locuri vor fi și ele premiate cu câte o oră gratuită de biliard, bowling sau Xbox.

Ocupantul locului I va primi un Huawei P30 Pro și o consolă Play Station 4. Locul doi va câștiga un Huawei P30 și un Smartwach Huawei GT, iar cel de-al treilea loc va fi recompensat cu o Dronă MJX BUGS 3 PRO și un Smartwach Huawei GT.

În plus, fiecare ocupant al podiumului va primi și un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locația MaxFun Băneasa.

Citește și Unde s-a deschis cel mai mare magazin dm din București?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Triathlon Arena 2019, organizat și în acest an de Băneasa Shopping City

  1. Pingback: Promotii WatchShop - Campanie aniversara: 10 ani | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.