Trotinete electrice Bucuresti - inchiriere Lime

Trotinete electrice București: Lime aduce peste 1.000 de trotinete electrice în Capitală

24.05.2019

Trotinete electrice București. Lime, serviciul de închiriere de trotinete electrice, este disponibil în Bucureşti începând de vineri, 24 mai. Compania a anunțat că aduce peste 1.000 de trotinete electrice în Capitală. Astfel, bucureștenii se vor putea bucura de un nou mod de transport urban, folosind sistemul de închiriere de trotinete electrice care îi va ajuta să se deplaseze prin capitală într-un mod rapid, uşor şi sustenabil.

Trotinete electrice București. Unde se găsesc trotinetele?

Trotinetele sunt disponibile în principalele zone din București, la gurile de metrou, lângă parcuri, instituții publice, teatre și muzee.

Compania îşi propune să ofere o alternativă reală a modului de deplasare a locuitorilor oraşului. Noile trotinete oferă o soluţie pentru ‘primul şi ultimul kilometru’ – contribuind la conectarea cu celelalte modalităţi de a merge la serviciu, la întâlnirile cu prietenii sau la alte drumuri prin oraş.

Trotinete electrice București. Cel mai aglomerat oraș din Europa

În 2018, conform Indicelui de trafic Tom Tom, Bucureşti a urcat două locuri în clasamentul celor mai aglomerate oraşe din lume din punct de vedere al traficului rutier. Potrivit acestor statistici, capitala are cel mai aglomerat trafic din Europa, în medie, locuitorii Capitalei petrecând cu 50% mai mult timp în trafic decât în mod obişnuit, mai mult decât locuitorii din Istanbul sau Rio de Janeiro. Cu o trotinetă electrică Lime, distanța dintre Piața Victoriei și Piața Romană va putea fi parcursă în 3 minute.

Trotinete electrice București. Un interes real pentru micro-mobilitate

„Bucureştiul este un oraş minunat, iar noi suntem foarte încântaţi să lansăm Lime aici, unde ştim că există un real interes pentru micro-mobilitate. Colaborăm cu municipalitatea pentru a veni cu o soluţie concretă pentru unele dintre dificultăţile întâmpinate în oraș, așa cum sunt blocajele în trafic. Trotinetele electrice Lime sunt o modalitate plăcută, convenabilă şi inteligentă de reinventare a stilului de viaţă urban”, a declarat Rebecca Stelea, Global Lead of Juicer Community în cadrul Lime.

Trotinete electrice București. Cum funcţionează Lime?

Pentru a folosi Lime, ulitzatorii trebuie să descarce aplicaţia, să localizeze o trotinetă pe hartă şi să o deblocheze. Aceștia au nevoie de un card bancar și să fi împlinit 18 ani. La încheierea călătoriei, utilizatorii trebuie să urmeze instrucţiunile din aplicaţie pentru a finaliza călătoria şi a parca în mod responsabil. Pentru deplasarea cu Lime, costul de deblocare este de 3 lei, iar pentru fiecare minut de călătorie se va adăuga suma de 60 de bani. Echipele locale Lime se vor ocupa de întreţinerea, reîncărcarea şi amplasarea flotei în oraş.

Compania respectă siguranţa şi confortul şi îndeamnă utilizatorii să poarte cască de fiecare dată.

Trotinete electrice București. Siguranţa în trafic

Trotinetele Lime sunt sigure şi uşor de utilizat.

Campania #RespectTheRide încurajează utilizatorii să adopte practici de conducere sigure şi să contribuie la garantarea siguranţei rutiere pentru toţi participanţii la trafic. Astfel, compania promite să asigure:

● deplasarea în mod responsabil cu fiecare călătorie

● purtarea căştii în timpul călătoriei

● respectarea tuturor regulilor de trafic şi a limitelor de viteză

● folosirea exclusiv a zonelor special amenajate, cum ar fi carosabilul şi benzile de biciclete

● parcarea adecvată la distanţă de trotuare, rampe de service şi staţii de metrou

● respectarea autovehiculelor, a pietonilor şi a celorlalți utilizatori

Citește și Avon a fost preluată de Natura & Co

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Trotinete electrice București: Lime aduce peste 1.000 de trotinete electrice în Capitală

  1. Pingback: Programul Rabla pentru Electrocasnice 2019 - inscrieri | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Cum verifica firmele viitorii angajati? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.