Stiri: Social

Turneul vloggerilor 2018

Turneul vloggerilor 2018, o premieră pentru România

08.10.2018

Turneul vloggerilor 2018: În această toamnă, România are parte de o premieră. Mai exact, se va organiza primul turneu al vloggerilor din ţara noastră. Evenimentul este unul marca Global Events.

Turneul vloggerilor va ajunge în principalele orașe ale României.

În cadrul evenimentului, cei mai cunoscuți vloggeri din ţară vor fi prezenți pentru a împărtăși din experiența lor în online.

Turneul vloggerilor 2018: Participanţi

Turneul vloggerilor îi va aduce în acelaşi loc pe unii dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi: de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It’s Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu.

Acestora li se alătură invitați speciali în fiecare oraș în parte: Nadd Hu la Craiova, BRomania la Timișoara, Cristina Almășan la Cluj, Marisa Paloma la Brașov, Laura Giurcanu la Iași, Vlad și Cristi Munteanu la Oradea și Ionuț Rusu la Galați.

Turneul vloggerilor 2018: Dezbateri şi teme de discuţie

Primul turneu al vloggerilor din România le va oferi ocazia celor care doresc să participe să asiste la paneluri de dezbateri pe subiecte interesante din domeniu. De asemenea, ei vor putea să afle poveștile acestor vloggeri. Printre acestea se numără: informații prețioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi și tendințele din domeniu.

„Cum a reușit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 1,6 milioane de subscribers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură și desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi, acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu”, spun organizatorii.

În plus, persoanele care își vor cumpăra bilete cu opțiunea „meet-and-greet” vor putea sta față în față cu vloggerii preferați.

Turnelul vloggerilor 2018: Program

Turneul vloggerilor va începe la Cluj pe data de 11 noiembrie (Sala Polivalentă). Apoi va continua la București pe 18 noiembrie (Sala Palatului). Urmează Timișoara pe 24 noiembrie (Sala Olimpia), Galați pe 9 decembrie (Sala Sporturilor Dunărea) şi Iași pe 10 decembrie (Sala Polivalentă).

Turneul ajunge la Brașov pe 16 decembrie (Lux Divina) şi Craiova pe 20 decembrie (Sala Polivalentă). De asemenea, cei interesaţi pot participa la turneu şi la Oradea pe 22 decembrie (Arena Antonio Alexe).

Citeşte şi Măsuri pentru susţinerea tinerilor antreprenori