Turneul vloggerilor 2018

Turneul vloggerilor 2018, o premieră pentru România

08.10.2018

Turneul vloggerilor 2018: În această toamnă, România are parte de o premieră. Mai exact, se va organiza primul turneu al vloggerilor din ţara noastră. Evenimentul este unul marca Global Events.

Turneul vloggerilor va ajunge în principalele orașe ale României.

În cadrul evenimentului, cei mai cunoscuți vloggeri din ţară vor fi prezenți pentru a împărtăși din experiența lor în online.

Turneul vloggerilor 2018: Participanţi

Turneul vloggerilor îi va aduce în acelaşi loc pe unii dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi: de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It’s Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu.

Acestora li se alătură invitați speciali în fiecare oraș în parte: Nadd Hu la Craiova, BRomania la Timișoara, Cristina Almășan la Cluj, Marisa Paloma la Brașov, Laura Giurcanu la Iași, Vlad și Cristi Munteanu la Oradea și Ionuț Rusu la Galați.

Turneul vloggerilor 2018: Dezbateri şi teme de discuţie

Primul turneu al vloggerilor din România le va oferi ocazia celor care doresc să participe să asiste la paneluri de dezbateri pe subiecte interesante din domeniu. De asemenea, ei vor putea să afle poveștile acestor vloggeri. Printre acestea se numără: informații prețioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi și tendințele din domeniu.

„Cum a reușit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 1,6 milioane de subscribers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură și desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi, acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu”, spun organizatorii.

În plus, persoanele care își vor cumpăra bilete cu opțiunea „meet-and-greet” vor putea sta față în față cu vloggerii preferați.

Turnelul vloggerilor 2018: Program

Turneul vloggerilor va începe la Cluj pe data de 11 noiembrie (Sala Polivalentă). Apoi va continua la București pe 18 noiembrie (Sala Palatului). Urmează Timișoara pe 24 noiembrie (Sala Olimpia), Galați pe 9 decembrie (Sala Sporturilor Dunărea) şi Iași pe 10 decembrie (Sala Polivalentă).

Turneul ajunge la Brașov pe 16 decembrie (Lux Divina) şi Craiova pe 20 decembrie (Sala Polivalentă). De asemenea, cei interesaţi pot participa la turneu şi la Oradea pe 22 decembrie (Arena Antonio Alexe).

Citeşte şi Măsuri pentru susţinerea tinerilor antreprenori

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Caravana NIVEA #LikeYourself la a doua edițieCaravana NIVEA #LikeYourself la a doua ediție Pentru al doilea an consecutiv, NIVEA dă startul caravanei #LikeYourself, un proiect educațional ambițios care își propune să transmită adolescentelor că îngrijirea este primul pas pentru a avea încredere în […]
  • „Ora de educaţie rutieră” ajunge în 60 de şcoli din Bucureşti„Ora de educaţie rutieră” ajunge în 60 de şcoli din Bucureşti Aflat la a treia ediţie, proiectul “Ora de educaţie rutieră” a crescut de la an la an, iar în următoarele 4 săptămâni, 20 martie-14 aprilie, este prezent în faţa a 10000 elevi de clasa a III-a din 60 de şcoli […]
  • Kaufland construieşte case pentru familii defavorizateKaufland construieşte case pentru familii defavorizate Kaufland România a devenit partener strategic al Habitat for Humanity România, retailerul sprijinind peste 1.000 de familii să aibă o casă decentă sau să își îmbunătățească condițiile de locuit. În cadrul […]
  • DIANA – 25 de ani împreunăDIANA – 25 de ani împreună O gamă variată de produse distribuite prin 40 de magazine.  Înființată în urmă cu 25 de ani, la 30 aprilie 1991, în Râmnicul Vâlcea, DIANA a avut ca activitate, în perioada de debut, comerțul cu amănuntul. […]

O părere la “Turneul vloggerilor 2018, o premieră pentru România

  1. Pingback: Femei in posturi de conducere UniCredit: Tinte 2022 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.